Haberler

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'dan Duyarlılık Örneği

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Keskin ve Abdulkadir Altundağ ile birlikte iftarını bir aile ile birlikte yaptı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Keskin ve Abdulkadir Altundağ ile birlikte iftarını bir aile ile birlikte yaptı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Ramazan ayında yaptığı sosyal belediyecilik faaliyetleri ile ilkelere imza atıyor. Her gün üç noktada iftar, bir noktada sahur çadırı kuran evlere iftar servisi yapan ve hastanelerde iftar yemeği dağıtan Demirkol, vatandaşların evlerine de konuk oluyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Keskin ve Abdulkadir Altundağ ile birlikte karaciğer kanseri olan Mustafa Algıç'ın evinde iftarını açtı. İftar öncesinde aile ile uzun süre sohbet eden Demirkol, Algıç ailesinin çocuklarıyla da yakından ilgilendi. Başkan Demirkol, okullarında başarılı olan çocukların başarılarını sürdürmeleri için yanlarında olacaklarını ifade etti. Başkan Demirkol ayrıca Algıç ailesinin sıkıntılarını tespit ederek gerekenlerin yapılacağını belirterek, "Bu akşam iftarımızı Mustafa Algıç kardeşimizin evinde açtık. Bizi misafir ettiler misafir ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Çocukları Zeynep, Hüseyin, Hasan okula gidiyorlar. Okula gidenlerin başarılarını konuştuk. Ayrıca okula gitmeyen çocukları İsa'nın geleceğini konuştuk. Bu hususta kendilerinin yanında olacağımızı ifade ettik. Gençler bizim geleceğimiz. Gençler bizim istikbalimiz. İstikbalimizi en iyi şekilde hazırlayacaklar" dedi.

Mustafa Algıç ise Demirkol'un kendilerini ziyaret ederek iftarını beraber yaptıkları için iftihar duyduklarını belirtirek teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Mehmet Keskin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title