Haberler

"Halil Frankfurt'ta Kalacak"

Eintracht Frankfurt'un Teknik Direktörü Michael Skibbe, Halil Altıntop'un Takımda Kalacağını Belirtti.

Eintracht Frankfurt'un Teknik Direktörü Michael Skibbe, Halil Altıntop'un takımda kalacağını belirtip, "Yeni sezonda Halil'in Frankfurt forması giyeceğine inancım kesin ve büyük" dedi. Michael Skibbe'nin çok istediği Halil'e Frankfurt yeni bir teklif sundu. Halil ise Nisan ayı sonunda kararını açıklayacak.

Sezon arasında Bundesliga ekibi Schalke'den Temmuz 2010'da sona erecek sözleşmesini fesh ederek Eintracht Frankfurt'a transfer olan Halil Altıntop'un yeni sezonda da Frankfurt forması giyeceği öne sürüldü. Halil Altıntop'a çok iyi şartlarda yeni bir teklif sunduklarını belirten Frankfurt Teknik Direktörü Michael Skibbe "Kulübün yeni transferlere verecek çok parası yok. Ama yeni sezonda Halil'i takımda mutlaka tutmak istiyoruz. zira o takımın bu sezonki çıkışında, yükselişinde en büyük etken oldu. Şubat ayında takımımıza katılan ve kiralık olarak kadromuzda bulunan Halil, Frankfurt formasıyla sadece iki gol attı, ama takımın kazandığı puanlarda en büyük katkıyı sağlayan futbolcuydu. Ayrıca antrenmanlardaki özverili çalışmasıyla, tecrübesiyle arkadaşlarına da örnek oluyor. Kendisiyle konuştuğum, Halil'le bir-iki yıl daha Frankfurt'ta çalışmak isterim. Sunduğumuz teklifi nisan sonuna kadar düşüneceğini söyleyen Halil'in kesinlikle takımda kalacığına inancım büyük" dedi.

"TAKIMDA ARKADAŞLIK çOK İYİ"

Schalke'de Teknik direktör Magath'ın gözüne giremeyerek yedek düşen Halil, Frankfurt'ta ilk 11'in vazgeçilmezi oldu. Frankfurt'ta oynadığı için mutlu olduğunu belirten Halil "Takımda ayrıca Selim Teber ve ümit Korkmaz da bana çok yardımcı oldular. çok kısa bir sürede takıma ve kente uyum sağladım. Anlaşma olursa Frankfurt'ta oynayabilirim. İki-üç iyi futbolcu takviyesiyle seneye takım daha iyi olur. Fakat ben profesyonel futbolcuyum. Benim için en iyisi neyse o kararı alacağım" dedi.

"HAYIRLIYSA OLUR"

Aralarında Türkiye kulüplerinin de olduğu çok sayıda transfer teklifin geldiğini vurgulayan 27 yaşındaki Halil Altıntop, şunları söyledi: "İyice düşünüp, taşınarak benim için en iyisi olacak kararımı vermek istiyorum. Frankfurt'un teklifi karar aşamasında ilk sıralarda yer alıyor". Kız arkadaşı Laura ile Frankfurt'un kendisine tahsis ettiği Mainplaza Oteli'nde kalan Halil'in gelmesiyle daha önceki takımın santraforu olan Yunanistan milli takımının golcüsü Nikos Liberopoulos'un takımdan ayrılacağı kaydedildi.

İsa DEVEçEKEN / FRANKFURT-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title