Haberler

Hakkari'deki Terör Saldırısı

Gaziantep'te merkez ilçe belediye başkanları, kentin önde gelen meslek teşekkülleriyle Gazeteciler Cemiyeti, Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısını kınadı.

Gaziantep'te merkez ilçe belediye başkanları, kentin önde gelen meslek teşekkülleriyle Gazeteciler Cemiyeti, Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısını kınadı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mesajında, hain terör saldırıları ve bunların uzantılarının en sert şekilde binlerce kez lanetlenmesi gerektiğini belirtti. Tahmazoğlu, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da yaşanan saldırılar nedeniyle tüm ülkede derin üzüntü yaşandığını kaydederek, bu tür saldırıların birlik, beraberliği bozamayacağını aktardı.

Meslek teşekküllerinin mesajları

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, ateşin bütün Türkiye'yi yaktığını belirtti.

Bu süreçte herkesin üzerine düşen sağduyu ve duyarlılığı göstermesi gerektiğini belirten Çıkmaz, "Türkiye'nin huzura kavuşması için ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde, sağduyulu davranmalıyız" ifadesini kullandı.

Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu da Türkiye'nin milli birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine kasteden bölücü terör örgütünün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını kaydetti.

Terör odaklı acı günler yaşanmasına karşılık millet olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Tiryakioğlu, şöyle devam etti:

"Provokasyonlara ve aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara karşı tedbirli olmamız lazım. Kurtuluş Savaşı'nda yedi düvele karşı koyup destanlar yazan yüce Türk milleti, aynı ruh ve azimle bu kara günlerin de üstesinden gelecek. Şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve  Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı, yaralılaraysa acil şifalar diliyorum."

Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Özbay, vatanın bölünmezliğine yönelik yapılan saldırıları kınayarak, ülke topraklarını canları uğruna koruyarak şehit olan askerlere Allah'tan rahmet diledi.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu, terör örgütünün köşeye sıkıştığı anda kalleşçe ve korkakça askerlere hain saldırılar düzenlediğini belirterek, "Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze yönelik karanlık emellerine ulaşamayacaklar, kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklar" ifadesini kullandı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay da vatanın bölünmez bütünlüğüne el uzatanları ve içeride ve dışarıda bunlara destek verenleri şiddetle kınadı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Şahinbey Dağlıca Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title