Haberler

Hakkari'de Göstericiler MİT Binasına Molotofla Saldırdı

Güncelleme:

Hakkari'de yüzü maskeli göstericiler bu defa MİT binası ve adliye binası önünde bekleyen zırhlı araçlara ses bombası, havai fişek ve molotof kokteylleriyle saldırdı.

Hakkari'de MİT binasına ve adliye binasına ses bombası ve havai fişekli saldırı yapıldı.

MİT BİNASINA MOLOTOFLARLA SALDIRDILAR

Olayların üçüncü gününe girdiği Hakkari'de yüzü maskeli göstericiler bu defa MİT binası ve adliye binası önünde bekleyen zırhlı araçlara ses bombası, havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldırdı.

YOLU TRAFİĞE KAPATTILAR

Göstericiler eski hurda bir aracı yolda kalkan olarak kullanarak ateşe verip yolu trafiğe kapattılar. Polis göstericilere tazyikli ve gaz bombası ile karşılık verdi.

YAŞLI KADIN TAVAYLA SOKAĞA İNDİ

Kıran ve Sümbül mahallesinde devam eden olaylarda yaşlı bir kadın kanın dökülmesini protesto ederek ellerindeki tavalara vurarak göstericilerin bulunduğu noktaya ilerlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.
MAHALLE SAKİNLERİ GÖZALTINA ALINDI

Olaylar ve kullanılan gaz bombaları nedeniyle mahalle sakinleri ise zor anlar yaşadı. Olaylarda gözaltına alınanın olup olmadığı hakkında ise bilgi alınamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

vatandas Mobil-ANDROID:

molotof atan gostericiye tayzikli su sıkan polis kendine gel ve molotofun bir silah oldugunu bil artik. ic guvenlik yasasini bunun icin cikardilar.

10
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Etekli kekolar sizi . . . .

8
0
yanıtYanıtla
...:

İDAM GELSİN MEYDANDA SALLANDIRIN BUNLARI BUNLARDA VATANA MİLLETE 50 SENEDİR HEP ZARAR GELMİŞTİR MEYDANDA SALLANDIRIN 1HAFTADA BEKLETİN LEŞLERİNİ ASILI HALDE ALEME İBRET OLSUN DİYE

7
0
yanıtYanıtla
Asi:

Çıkarılan yasaya uymak lazım molotofa silahla karşılık zamanı geldide geçiyorda yeter artık bu köpeklerin sağı solu yaktığı

6
0
yanıtYanıtla
kürtMobil-ANDROID:

etek giymiş korkusundan

4
1
yanıtYanıtla
etek giymeyi ne severlermiş ya...:

bol bol fistan alalım şunlara. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title