Haberler

Hakkari'de Kros İl Birinciliği Yarışması

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kros İl Birinciliği Yarışması düzenlendi.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kros İl Birinciliği Yarışması düzenlendi.

Hakkari-Van karayolu üzerindeki Erziki-Ördekli yol güzergahında yapılan yarışmaya Şemdinli, Yüksekova, Çukurca ve il merkezinden küçük kızlar ve erkekler ile yıldız erkekler ve kızlar kategorisinde 96 sporcu katıldı. Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Sacit Keskin, Türkiye'de 81 ilde organize edilen 'Atletizmi Geliştirme Projesi İl Birinciliği Yarışması'nın Hakkari'de de yapıldığını belirtti. İlk defa Erziki'de bir kros yarışması düzenlediklerini ve yarışmanın oldukça renkli geçtiğini ifade eden Keskin, "Bu güzel ortamda çocuklarımıza spor yaptırdığımız için mutluyuz. Yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Dereceye giren sporcularımız, 27 Nisan 2013 tarihinde düzenlenecek olan bölge şampiyonasında Hakkari'yi temsil edeceklerdir" dedi.

Yarışma sonunda küçük kızlarda Şehit Devriş Yalım İlköğretim Okulu'ndan Aslı Özdemir, küçük erkeklerde Çukurca Çığlı Ortaokulu'ndan Hasan Ediş, yıldız kızlarda Cengiz Topel İlköğretim Okulu'ndan Esra Kaya ve yıldız erkeklerde ise Yüksekova 50. Yıl Ortaokulu'ndan Engin Kepenek birinci oldu. Yarışmada dereceye giren sporcuların ödülleri il müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürleri tarafından verildi.

Ayrıca, yarışmaya sporcu getiren okullara teşvik kupası verildi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksekova Çukurca Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title