Haberler

Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yurdun çeşitli yerlerine tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği verildi.başsavcı vekilleri Mehmet Dalgalı, Nihat Koçak, Bursa Adalet Komisyonu Başkanı Nizamettin Keleş ile çok sayıda yetkili ve adliye personeli...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yurdun çeşitli yerlerine tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği verildi.

Yemeğe Kaymakam Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Cumhuriyet Başsavıcı Namık Yılmaz ile

başsavcı vekilleri Mehmet Dalgalı, Nihat Koçak, Bursa Adalet Komisyonu Başkanı Nizamettin Keleş ile çok sayıda yetkili ve adliye personeli katıldı.

İnegöl'ün yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, 2009 yılında İnegöl'e atandığını belirterek, "İnegöl'de 3 yıldır görev yapıyorum. Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel'in Marmaris Başsavcılığına tayininin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına getirildim. İnegöl'de en fazla hakim savcı ataması bu dönemde yapıldı. Tayini başka şehirlere çıkan hakim ve savcılarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Marmaris Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel'e, Edirne Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Savcısı Sedat Ertaşkın'a, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Savcısı Şenol Taşkale'ye, Halfeti Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Aydın'a, Reyhanlı Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Savcısı Abuzer Uzun'a, İstanbul Hakimliğine atanan hakim İsmail Yavuz'a, Şanlıurfa Hakimliğine atanan hakim Abdullah Köksal'a ve Yargıtay Tetkik Hakimliğine atanan hakim Fatih Akdoğan'a, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi, çeşitli hediyeler takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alinur Aktaş İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title