Haberler

Hakan Tütüncü'den Kepez'e İki Okul Müjdesi

Kepez İlçesinde 6 yılda, 37 ayrı eğitim kurumun yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Başkan Hakan Tütüncü, Ahatlı ve Yeni Doğan mahallerine okul müjdesi verdi.

Kepez İlçesinde 6 yılda, 37 ayrı eğitim kurumun yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Başkan Hakan Tütüncü, Ahatlı ve Yeni Doğan mahallerine okul müjdesi verdi.

Başkan Hakan Tütüncü, tapu tahsisi ve imar haklarıyla gecekondudan modern bir şehre dönüşümünü sağladığı Ahatlı ve Yeni Doğan mahallelerine söz verdiği okul binalarını kazandırıyor.

"Eğitim bizim için çok önemli." diyen Başkan Tütüncü, "Eğitim yatırımlarına çok önem veriyoruz. Gerek Milli Eğitim Bakanlığımız gerekse hayırsever işbirliği ve belediyemizin çalışmalarıyla 6 yılda 37 ayrı okulu ilçemize kazandırdık."dedi.

İKİ MAHALLEYE 50 DESLİK

Mülkiyet problemlerini çözdükleri arazilerin üzerine yeni okulların inşa edilmesine devam edildiğini belirten Tütüncü, şöyle dedi: " Ahatlı'da 9 bin 600 m2'lik alana 36 derslikli bir ilkokul inşa edilecek. Bu okul son derece önemli bir yatırım olacak. Okul ihtiyacı hızla artan mahallede, yeni bir eğitim kurumuna ihtiyaç vardı. Yatırım programına alınan bu okulumuz, en kısa sürede projelendirip ihale aşamasına gelecek.

Gelişen mahallelerimizden bir tanesi olan Yeni Doğan Mahallemize de 24 derslikli okul binası inşa edilecek. Okul binası, Meclis kararıyla belediyemizin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tahsis ettiği 4 dönümlük arsaya yapılacak. Bu okul ihale aşamasına geldi. Bu eğitim yatırımlarıyla Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan'ın okul ihtiyacı ortadan kalkmış olacak."

Kepez'de, yoğun bir genç nüfusun yaşadığına dikkat çeken Tütüncü, çocuklara ve gençlere çocuklarımıza yeni eğitim imkanlarını sunabilmek için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Tütüncü, 1. döneminde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kepez Belediyesi işbirliğiyle Yeni Doğan Mahallesi'ne,16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu; Kepez Belediyesi'nin himayesinde, hayırsever desteğiyle de Kültür Mahallesi'ne 24 derslikli, 200 kişilik pansiyon binası olan Mahmud Celaleddin Ökten İmam Hatip Lisesi inşa edilmişti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title