Haberler

Hak-İş'ten Kardemir Karabükspor'a Ziyaret

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut'u ziyaret etti.

Hak-İş  Genel Başkanı Mahmut Arslan,  PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabük spor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut'u ziyaret etti.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda saat 18.30'da başlayacak Kardemir Karabükspor-Gaziantep Büyükşehir Belediye spor karşılaşmasını izlemek için kente gelen Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, Tankut'la başarılı ve çok önemli sendika çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Kardemir Karabük spor'da Tankut'un yeniden göreve gelmesinin önemli olduğunu ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

"Tankut'un takıma, Karabük Demir ve Çelik Fabrikası ve sendikamıza önemli hizmetleri oldu. Samimi bir ortamda başarılar geldi. Karabük denilince sizlerin akla gelmesi normal. Pehlivan düştüğü yerden kalkar. Bu sezon inşallah hep beraber takımı yeniden Süper Lig'e çıkaracağız. Bu konuda inancım tam. Sizlere başarılar diliyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız."

Tankut da ziyaretten onur ve gurur duyduğunu belirterek, "Maçı izlemek için gelmeniz bizi fevkalade mutlu etti. Sizlerin sendikal başarınızla mutlu oluyoruz. Takımız çok güzel yıllar yaşadı. Kardemir Karabü spor'un başarısı tüm iş ve spor camiası içerisinde emeğin takımı olası dolayısıyla önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Tankut, Arslan'a isminin yazılı olduğu 78 numaralı forma hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Mahmut Arslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title