Haberler

Haftasonunun Son Günü" Kahkahaya Boğdu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki tiyatro severleri birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturan organizatör Öznur Koç ile Sinem Yurdakul, 'Hafta sonunun son günü' isimli tiyatro oyununu Çerkezköylülerle buluşturdu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki tiyatro severleri birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturan organizatör Öznur Koç ile Sinem Yurdakul, 'Hafta sonunun son günü' isimli tiyatro oyununu Çerkezköylülerle buluşturdu.

İstanbul Komedi Tiyatrosu oyuncularının oynadığı ve Kayra Şenocak'ın yazdığı iki perdelik "Hafta Sonunun Son Günü" isimli tiyatro oyunu Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde sahnelendi. Yönetmenliğini İrfan Kangı'nın yaptığı ve İstanbul Komedi Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı "Hafta Sonunun Son Günü" adlı komedi oyunu tiyatro severlerle buluştu. Bir zamanların popüler radyo seslerinden Bay J.'nin oyunculuğuyla ön plana çıktığı tiyatro oyununda, annesiyle yaşayan genç bir adamın evine gelen davetsiz bir misafirle başından geçen ilginç olaylar anlatıldı.

Oyunda Bay J.'nin yanı sıra, merhum sanatçı Barış Akarsu ile birlikte rol aldığı 'Yalancı Yarim' adlı diziyle Türk halkının sevgisini kazanan Merve Sevi, usta tiyatro ve dizi oyuncuları İrfan Kangı ve Aslı Omag ile son zamanların en beğenilen gençlik dizilerinden 'Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak gibi ünlü isimler de rol aldı. Kayra Şenocak'ın yazdığı, İrfan Kangı'nın hem yönettiği ve hem de rol üstlendiği "Haftasonunun Son Günü" adlı 2 perdelik komedi oyunu gerek konusuyla ve gerekse tiyatrocuların başarılı performansıyla Çerkezköylü tiyatroseverlerden büyük beğeni topladı. Bol kahkahalı oyunda ülke gündemindeki sorunlara da göndermelerde bulunuldu.

Oyun sonrası usta isimler tiyatroseverler tarafından dakikalarca alkışlandı. Her oyun sonrası tiyatroseverlerle birlikte fotoğraf çekilerek sosyal paylaşım sitelerinde paylaşan oyuncular, bu kez Çerkezköylü tiyatroseverlerle fotoğraf çekildi. Yıldız oyuncular, oyun sonrasında kendilerini bekleyen hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gecede böylesine kaliteli bir ekibin Çerkezköy'e gelmesinde emeği geçen sponsorlara, organizatör Öznur Koç tarafından plaket takdim edildi.

Tiyatro oyununu CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, İl Genel Meclis Üyesi M. Zeki Gürcün, CHP'li Ensar Sivri ve yüzlerce Çerkezköylü izledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayra Şenocak Çerkezköy İstanbul Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title