Haberler

Haftasonu Da Sizlerleydik

Güncelleme:

Sultanbeyli Belediyesi'nin Mahalle İftarları Hafta Sonu Da Devam Ediyor.

Mecidiye, Turgut Reis ve Mehmet Akif Mahalleleri iftarda on binden fazla kişiyi ağırladı.

Ramazan bütün güzellikleriyle Sultanbeyli'de. Bu yıl, sokak ve caddelere kurulan iftar sofraları birlik ve kardeşlik ayı Ramazan'a heyecan ve coşku katıyor. Hem mahalleler, hem de Kent Meydanı düzenlenen etkinliklerle bu coşkuyu her an hissettiriyor.

Önce Mecidiye Mahallesi

Her gün bir mahallede kurulan sofralara hafta sonu da ara verilmiyor. Cuma akşamı Mecidiye Mahallesi Ağrı Caddesi üzerinde binlerce kişi toplandı.

Düzenlenen iftar buluşmasında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, , "herkese bereket ve huzur dolu bir ramazan diliyorum" diyerek başladığı konuşmasında düzenledikleri mahalle iftarlarında vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçede ve ardından mahallede yapılan çalışmaları anlatan Keskin, TEM Otoyolu Bağlantı Yolları inşaatıyla mahalleye yapılacak kavşak düzenlemelerinden bahsetti ve mahalleye yapılacak bir orta öğretim kurumunun müjdesini verdi.

Sultanbeyli Belediye Stadı 5 binden fazla kişiyi ağırladı

Cumartesi günü ise Mehmet Akif Mahallesi'ndeki Sultanbeyli Belediye Stadı'nda kurulan dev sofrayı ise yaklaşık 5 bin kişi doldurdu.

İftardan önce bir konuşma yapan Başkan Keskin " Biz, daha önce sizlerle mahalle gezilerimizde bir araya geldik. Amacımız mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde görmek ve sizlerin fikir ve önerileri ışığında çalışmalarımızı sürdürmekti.

dedi ve ilçede devam eden çalışmaları detaylandırdı. "Mehmet Akif mahallemizde bu dönem birçok yeniliğe imza attık. Yeni itfaiye binamız bu mahallemizde yer alıyor. Hükümet konağı yine burada yapılacak.

TEM Otoyolu Bağlantı Yolları inşaatı kapsamında kavşak çalışmaları devam ederken yakın zamanda bir okul inşa edilecek." diyen Keskin, referanduma da değinerek "Ülkemizin daha hızlı kalkınması için, hak ve özgürlükler noktasında sıkıntılarımızı gidermeye ihtiyacımız var. 12 Eylül günü referandumdan ülkemiz için en iyi sonucun çıkması dileğiyle herkesin Ramazan'ını tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

İkinci iftar Turgut Reis'te

Turgut Reis Mahallesi'ndeki iftar daveti ise Malazgirt Caddesi üzerindeydi. Cami önünde kurulan sofralarda binlerce kişi iftar saatini bekledi.

Ezanı beklerken bir konuşma yapan Başkan Keskin, burada da aynı konulara değindi ve mahalledeki çalışmalardan bahsetti. Keskin, "Mahallemiz yapılan asfalt, doğalgaz, AYEDAŞ bakım ve çevre düzenlemesi çalışmaları ile her geçen gün sıkıntılarını geride bırakıyor.

Devam eden çalışmalarımız arasında ise Fatih Bulvarı orta refüj düzenlemesi, Çeşme Köprülü Kavşağı çalışması, Çamlık Caddesi düzenlemesi, Emniyet Müdürlüğü önü sinyalizasyon çalışması, yağmur suyu, asfalt ve doğalgaz çalışmaları var." dedi.

İftarlarda Başkan Keskin'den sonra sözü alan Milletvekili Nusret Bayraktar 12 Eylül'de oylanacak Anayasa değişiklik paketine değindi ve " Referandumdan çıkacak sonuç ülkemizin demokratikleşmesi yolunda önemli bir adımdır. Hepimiz sandıkta 'evet' diyecek ve hak ve özgürlüklerin sahiplerini bulmasını sağlayacağız "dedi.

Konuşmaların ardından kurulan sofralarda vatandaşlar yemeklerini yerken, masalarda yer bulamayan vatandaşlar için ise alanda sıcak yemek ikramı yapıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title