Haberler

Hafta Sonu Oynanan Olaylı Maçın Faturası Belli

Bilecik’te Osmaneli ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu oynanan Osmaneli Gençlerbirliği Spor, Bilecikspor olaylı maçının faturası belli oldu.

Bilecik'te Osmaneli ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu oynanan Osmaneli Gençlerbirliği Spor, Bilecikspor olaylı maçının faturası belli oldu.

Osmaneli İlçe Stadı'nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig'in 18. haftasında Osmaneli Gençlerbirliğispor ile Bilecikspor arasında oynanan futbol müsabakasının son düğünün ardından ortalık savaş alanına dönmüştü. Son dakika faul gerekçesiyle Osmaneli Gençlerbirliğispor golünü vermeyen maçın orta hakemi Barkın Kara'ya maç sonunda futbolcular ve taraftarlar sözlü ve filli tacizler olmuştu. Bu yaşanan olaylar sonrası maçın hakemi 15 dakika sonra soyunma odasına gidebilmiş, Osmanelili taraftarlar tarafından taşlanan Bilecikspor'lu taraftar stattan 1,5 saat sonra ayrılabilmişlerdi.

Dün toplanan Bilecik Futbol İl Tertip Komitesi Osmaneli'nde tribün olaylarında hakem ve gözlemci raporlarına istinaden Osmaneli Gençlerbirliğispor 1 maç saha kapatma cezası verdi. Ayrıca hakem raporunda isimleri geçen Osmaneli Gençlerbirliğispor'lu oyuncular, Lokman Aydemir, Ozan Aydemir ve Mehmet Mert Kaya'nın Disiplin Kuruluna sevk kine karar verildiği bildirildi.

Osmaneli Gençlerbirliğispor, Söğüt Spor maçını Gölpazarı İlçe Stadı'nda oynayacak. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmaneli Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title