Haberler

Hafik Kamer Örnek Myo'da Mezuniyet Coşkusu

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu'ndan (MYO), mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu'ndan (MYO), mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Hafik Gölü'nde düzenlenen törende, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşamını yitiren 301 madenci için saygı duruşunda bulunuldu. MYO müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır, törende yaptığı konuşmada, gelecek yıl eğitim öğretim döneminde Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümüne öğrenci almaya başlayacaklarını söyledi.

Öğretim görevlisi ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Baktır, "Maliye programımız açık ama yeterli öğretim üyesi sayısına ulaşamadığımız için henüz öğrencimiz yok. Ulaştırma hizmetleri, pazarlama, sağlık hizmetleri, çocuk bakımı ve gençlik hizmetleri, yönetim ve organizasyon bölümlerimiz var. Henüz öğretim görevlerimiz olmadığı için bu bölümlere öğrenci alamıyoruz" dedi.

Konuşmaların yapıldığı sırada yağmurun şiddetini artırması nedeniyle tören, Hafik Gölü Sosyal Tesisleri'ndeki yemek salonunda devam etti.

Daha sonra Dış Ticaret ve Gıda Teknolojisi bölümünden mezun 40 öğrenciye mezuniyet belgeleri ile dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Saydan, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, İlçe Emniyet Amir Vekili Veli Emrem ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ile öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleşen  tören, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title