Haberler

Hadise, Hakkında Çıkan Vergi Dedikodularına Çok Kızdı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hadise, Türkiye'de kazandığı paranın vergisini Belçika'da ödediğine dair yazılanlara çok kızarak basın danışmanı aracılığıyla açıklama yaptı.

Hadise, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan, "Türkiye'de kazanıyor ama vergisini Belçika'da ödüyor." şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Suni bir gündem yaratılmaya çalışıldığını belirten Hadise, basın danışmanı aracılığıyla o iddialara cevap verdi.

"TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜ"

İşte o açıklama: "Hadise'nin Türkiye'de kazandığı paranın vergisini Belçika'da ödediğine dair hiçbir dayanağı ve gerçekliği olmayan haberin tamamen bir hayal ürünü olduğunu belirtiyor, bu konuda yıllar önce yaptığımız açıklamayı yineliyoruz."

"BU KONUDAKİ HASSASİYETİNİ HERKES BİLİR"

"Hadise, her Türk vatandaşı gibi kazancının vergisini ülkesinde yani Türkiye'de resmi makamlara ödemektedir. Bu konudaki hassasiyeti şahsını tanıyan ve birlikte iş yaptığı tüm çevrelerce bilinmektedir. Hadise Açıkgöz her zamanki gibi bu yıl da kazancını Türkiye Cumhuriyeti resmi makamlarına beyan etmiş bulunmaktadır."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Belçika Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

isimsizMobil-ANDROID:

bu yalansa burada okudum demekki sizsiniz yalanci

13
2
yanıtYanıtla
mucitmobilWeb@haberler.com:

Ne kalcalar var onda be fakat vergi konusuna gelince Butun herkes vergisini versinki devletin yuku dargelirlilerin sirtine binmesin

8
4
yanıtYanıtla
esra:

ya hadise çççççççççççççok aşırı güzel

2
9
yanıtYanıtla
Komunche Mobil-ANDROID:

Bize ne kardeşim?

3
5
yanıtYanıtla
Adem s. Mobil-IOS:

Biloşun da bi sürü gemicikleri var yabancı bayrak takıyo o da ödemiyo....

4
4
yanıtYanıtla
hakan:

herkes maliye müfettişi olmuş bun dan bize ne

2
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Türkiyede Kazandığın paralara istinaden Ödediğin vergi dekontlarını göster bitsin olay.

6
0
yanıtYanıtla
mucitmobilWeb@haberler.com:

Bize ne demeyin daha dun cola reklamindan milyonlar almislar bacak sallayarak gitsinler baska ulkede alsinlar bakalim vergi verilecek bu

4
2
yanıtYanıtla
meryemmm:

Merhaba arkadaşlar, umarım bu yorumu tüm herkes okur!Hadise o kadar zengin ama babası ne iş yapıyor biliyor musunuz? Dönerci !kanıtım var, youtube ye yazın hayırsız ünlüler ve ilk çıkana tıklayın. . .

4
2
yanıtYanıtla
atMobil-ANDROID:

onu bunu bilmem at gibi kadin yahu.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title