Haberler

Hacıyakup Mahallesi'ndeki Su Sorunu Çözüldü

SASKİ, Taraklı’ya bağlı Hacıyakup Mahallesi’nde oluşturduğu alternatif kaynakla bölgedeki su yetersizliğini çözüme kavuşturdu.

SASKİ, Taraklı'ya bağlı Hacıyakup Mahallesi'nde oluşturduğu alternatif kaynakla bölgedeki su yetersizliğini çözüme kavuşturdu. Hacıyakup Mahallesi Muhtarı Mehmet Türkdoğmuş, "SASKİ, mahallemizin 50 yıllık su sorununu çözdü" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanına dahil olan bir mahallenin daha içme suyu yetersizliğini çözüme kavuşturdu. Taraklı'ya bağlı Hacıyakup Mahallesi'ne yapılan çalışma ile bölgeye alternatif kaynak kazandırıldı. Uzun yıllar su yetersizliği soruna SASKİ'nin kesin çözüm bulduğunu belirten Hacıyakup Mahallesi Muhtarı Mehmet Türkdoğmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'e teşekkür etti.

Türkdoğmuş, "Mahallemizde ciddi anlamada içme suyu sıkıntımız vardı. Hacıyakup Mahallesi Taraklı ilçemizin en büyük mahallelerinden biridir. İkinci dönem muhtarlık görevimi sürdürmekteyim. Muhtarlığımın ilk beş senesini su sorununu çözmek için çok uğraştım. Özellikle yaz aylarında ciddi anlamda su yetersizliği çekiyorduk. Büyükşehir Belediyesi hizmet alanına dahil olunca SASKİ mahallemizde içme suyu sondaj çalışması yaptı. ve tüm raporlarımız olumlu çıktı. SASKİ, mahallemizin 50 yıllık su sorununu çözdü. Tüm mahalle sakinleri adına bu güzel hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na ve SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rüstem Keleş Zeki Toçoğlu Taraklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title