Haberler

Hacıeyüpoğlu Müsiad'ı Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, “Türkiye zor dönemlerden geçerken belli iş çevreleri özgürlüklerden yana tavır alamadı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, "Türkiye zor dönemlerden geçerken belli iş çevreleri özgürlüklerden yana tavır alamadı. MÜSİAD zor zamanda konuşmayı başarmış her zaman demokrasiden yana tavır almıştır" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. MÜSİAD'ın bugüne kadar yapmış olduğu faaliyetler ile ekonomideki istikrarlı kalkınmaya destek sunduğunu belirten Hacıeyüpoğlu, "MÜSİAD, sivil siyaset diyerek demokrasileri baltalayan darbe virüslerine karşı her zaman kararlı ve sivil bir direniş göstermiştir" diye konuştu.

'Herşey Türkiye İçin' diyerek yola çıkan AK Parti'nin kurucular kurulu üyeleri arasında da önemli sayıda müstakil sanayici ve işadamının yer aldığını hatırlatan Recep Hacıeyüpoğlu, "Maalesef Türkiye'de iş dünyası geçmiş dönemlerde demokrasiye yeterince sahip çıkamadılar. Türkiye zor dönemlerden geçerken belli iş çevreleri özgürlüklerden yana tavır alamadı. MÜSİAD zor zamanda konuşmayı başarmış her zaman demokrasiden yana tavır almıştır. MÜSİAD Şube Başkanlığı'nı devralan Ahmet Genç ve yönetimine bir kez daha hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç ise, milletvekili olma yolunda Hacıeyüpoğlu'na başarılar diledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Hacıeyüpoğlu Ak Parti Sakarya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title