Haberler

Hac Parası"Nın Çalındığı İddiası

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir kişi, hac için evinde biriktirdiği 17 bin liranın çalındığını iddia etti.

Şarkışla'da bir kişi, evinde biriktirdiği paranın çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.

Şarkışla Esentepe Mahallesi Dikilitaş Sokak'taki 3 katlı evin birinci katında eşi Mevlüde (76) ile oturan Mehmet Çetinalp (79), komşusunda bulundukları sırada şüpheli ya da şüphelilerin eve girerek yatağın altına gizledikleri 17 bin lirayı aldıklarını öne sürdü.

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, inceleme yaparak hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Çetinalp, hacca yazıldıklarını ama bu yıl kuranın kendilerine çıkmadığını söyledi. Biriktirdiği paranın hac parası olduğunu ifade eden Çetinalp, şöyle konuştu:

"Parayı yatağın altına koydum. Dün akşam komşuya gittim. Geldim, evim soyulmuş. Emniyete haber verdik. Önce üst katta oturan ev sahibim Mine Şahin'in evine, orada bir şey bulamayınca benim eve giriyorlar. Parayı elleriyle koymuş gibi buluyor, ondan sonra da alıp gidiyorlar."

Mevlüde Çetinalp ise yatağın üzerinde ayak izleri bulunduğunu ifade ederek, soyulduklarını sabah yatağı kaldırıp altına baktıktan sonra anladıklarını söyledi.

Öte yandan bölgede aynı saatlerde 2 evden daha hırsızlık yapıldığı öğrenildi. Polis ekipleri, hırsızlık olayları ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - Sivas

Kaynak: AA / Güncel

Dikilitaş Şarkışla Sivas Hac Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title