Haberler

Zaman Makinesi 1973 filmi oyuncuları kim? Zaman Makinesi 1973 filmi konusu, oyuncuları ve Zaman Makinesi 1973 özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Zaman Makinesi 1973 filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Zaman Makinesi 1973 konusu, özeti ve Zaman Makinesi 1973 oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Zaman Makinesi 1973 filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Zaman Makinesi 1973 filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Zaman Makinesi 1973 filmini izleyecek olanların merak ettiği Zaman Makinesi 1973 konusu nedir, Zaman Makinesi 1973 oyuncuları kimler ve Zaman Makinesi 1973 özeti gibi konuları inceliyoruz.

ZAMAN MAKİNESİ 1973 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Hayatta istediği her şey olmuş ve çalışmadan elde eden Tolga, babası ölünce mirastan faydalanmamıştır.Mirastan sadece Tolga'ya kala kala bir Anadol STC 16 kalmıştır. Ancak öfkeyle gaza bastığında birden havaya yükselir ve göğe çıkar. Bir plaja iniş yaptıktan sonra arabayı tamire götürür fakat insanlar giyiminden konuşmasına kadar yaptığı her şeyi garip karşılamaktadır. Tamir parası konusunda ustayla anlaşamaz. Usta bunun üzerine kendisine yanında çalışmayı teklif eder. Tolga'ya da her şey tuhaf gelmeye başlamıştır ki o sırada bir şey fark eder: Artık bulunduğu yılda değildir! 1973 yazına arabayla iniş yapmıştır. Yersiz yurtsuz ve parasız kalan Tolga'ya acıyan Çiko onunla ilgilenip onu kollamaya başlar. 1973 yılının nostaljisinin yaşamanın yanında Tolga, tanıdığı insanlarla ve yaşadıklarıyla o yaşına kadar almadığı bir hayat dersi de alacaktır.

ZAMAN MAKİNESİ 1973 FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Gürgen Öz (Tolga),

Seda Bakan (Yasemin, Deniz),

Mustafa Uzunyılmaz,

Gülhan Tekin,

İrfan Kangı,

Perihan Savaş,

Sinan Bengier,

Zihni Göktay,

Ferdi Sancar,

Esvet Şahin,

Fatih Koyunoğlu,

Birsu Demir,

Can Bartu Aslan,

Damla Cangül,

Fehmi Dalsaldı

ZAMAN MAKİNESİ 1973 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Zaman Makinesi filmi güzel çekim yerleri ile görsel şölen yaşatıyor. Zaman Makinesi 1973 filmi çekimleri yönetmen Aram Gülyüz'ün açıklamalarına göre; en çok Heybeliada'da gerçekleştirilmiş. Bunun haricinde bazı tamirhane sahneleri ise Riva'da, plaj sahneleri Florya Menekşe Sahili'nde çekilmiş.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Sinema Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title