Haberler

TGK Başkanlar Kurulu Bilecik'te Tarihi Mekanları Gezdi

Güncelleme:

Bilecik İletişim ve Medya Derneği ev sahipliğinde düzenlenen TGK Başkanlar Kurulu toplantısına katılan üyeler, Bilecik'in tarihi mekanlarını gezdi. Şeyh Edebali Külliyesi, Ertuğrulgazi Türbesi ve Kuyulu Mescidi ziyaret edildi. Gala gecesinde ise gazete temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.

Bilecik İletişim ve Medya Derneğinin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 27. Başkanlar Kurulu toplantısına katılan üyeler, Bilecik'in tarihi mekanlarını gezdi.

Şeyh Edebali Külliyesi'nde türbe ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezen heyet daha sonra Ertuğrulgazi Türbesini ziyaret ederek, dua etti. Saygı nöbeti tutan alp üniformalı askerlerin nöbet değişimini izleyen TGK üyeleri, Kuyulu Mescidi ziyaret etti.

Bilecik Belediyesi Vadi Park Tesislerinde 27. Başkanlar Kurulu "Gala Gecesi"nde Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, yaptığı konuşmada, "Şunu ifade etmek istiyorum ki bizim açımızdan önemli bir süreçti. Çünkü her biriniz kendi sosyal medya hesaplarınızda, gazetelerinizde veya basın yayın organlarımızda Bilecik'i anlatma fırsatı bulacaksınız. O fırsat bizim ilimiz için de bir fırsat olmuş olacak." dedi.

Etkinlikte, kentte faaliyet gösteren ulusal ve yerel gazete temsilcilerine, TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şeyh Edebali Bilecik Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title