Haberler

Revolut, Birleşik Krallık'ta Yeni Kripto Ticaret Platformunu Duyurdu

Güncelleme:

Küresel fintech lideri Revolut, Birleşik Krallık'taki bireysel kullanıcılarına yönelik olarak Revolut X adını verdiği yeni bir kripto ticaret platformunu devreye soktu. Bu platform, rekabetçi ücretler ve geniş bir kripto para birimi yelpazesi sunarak kripto ticaretine yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyor. Revolut X, yatırımcılara 100'den fazla kripto para birimi ile işlem yapma imkanı sunuyor.

Revolut, Birleşik Krallık'taki bireysel kullanıcılarına yönelik olarak Revolut X adını verdiği yeni bir kripto ticaret platformunu devreye soktu. Platform, rekabetçi ücretler ve geniş bir kripto para birimi yelpazesi sunarak kripto ticaretine yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyor.

Kripto Dünyasında Yenilikçi Adım Olan Revolut X Duyuruldu

Küresel fintech lideri Revolut, Birleşik Krallık'taki bireysel kullanıcılar için tasarlanmış, bağımsız bir kripto para alım satım platformu olan Revolut X'i devreye aldığını açıkladı. İlk olarak 2015 yılında para transfer hizmetleriyle faaliyete başlayan firma, 2017'den itibaren kullanıcılarına kripto para alım satım hizmetleri sunmaya başlamıştı. Günümüzde İngiltere'nin en büyük fintech şirketi olan Revolut, global çapta 40 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veriyor.

Revolut X, yatırımcılara 100'den fazla kripto para birimi ile işlem yapma imkanı sunuyor. Platform, başlangıçta Revolut bireysel uygulamasında mevcut olan Bitcoin, Ether ve XRP gibi varlıklarla işleme açılacak; firma, ilerleyen aylarda kripto para birimi çeşitliliğini artırmayı planlıyor.

Revolut Kripto Borsası Ürün Başkanı Leonid Bashlykov, yeni platformla ilgili olarak, "Yeni kripto ürünümüzün piyasaya sürülmesinden dolayı çok heyecanlıyız. Bu gelişmiş ticaret platformu, deneyimli kripto yatırımcılarına güvenli ve erişilebilir bir ticaret ortamı sağlayacak. Rekabetçi ücretler ve kullanım kolaylığı, deneyimli yatırımcıların bir kripto platformundan bekledikleri ana özelliklerdir." dedi.

Revolut, Mart ayında MetaMask'ın geliştiricisi Consensys ile işbirliği yaparak Revolut Ramp'ı piyasaya sürmüş ve kullanıcılara Web3 cüzdanları üzerinden doğrudan kripto satın alma imkanı sunmuştu.

Şirket, Aralık ayında İngiltere'deki ticari kullanıcılar için kripto ticaretini durdurduğunu ve yeni düzenleyici gerekliliklere uyum sağlamak amacıyla bu adımı attığını duyurmuştu. Ancak, bireysel kullanıcılar bu durumdan etkilenmedi. İngiltere'nin yeni kripto reklam kuralları ise Ekim 2023 itibarıyla yürürlüğe girdi ve bu durum, pek çok firmanın uyum sağlama sürecini zorlaştırdı.

Ayrıca, Ağustos 2023'te Revolut, ABD'deki kripto hizmetlerini, ortağı Metropolitan Commercial Bank ile birlikte zorlu düzenleyici koşullar nedeniyle durdurduğunu açıkladı. Bu durum, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun bazı tokenları kayıtsız menkul kıymetler olarak görmesi sonucu gerçekleşmiş olsa da bu karar, ABD dışındaki kullanıcıları etkilemedi.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Birleşik Krallık Kripto Para Kripto Yatırım Kripto Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title