Haberler

Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine İftar Sofraları Kuruldu

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahipleri için iftar sofraları kuruldu. İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü ise yaklaşık 36 bin kişiye iftar verecek. Ayrıca Kadir Gecesi'nde Anadolu yakasında 122, Kocaeli'de ise 33 camide mevlit okutularak ikramlarda bulunulacak. Üsküdar Mihrimah Sultan Camisi, Kadıköy İskele Camisi ve Gebze Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nde ise 3 bin porsiyon helva ikramı yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ramazan ayı boyunca bu yıl 81 ilde ihtiyaç sahipleri için iftar sofraları kuruldu.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü de ramazan ayı sonuna kadar yaklaşık 36 bin kişiye iftar verecek.

Kadir Gecesi'nde müdürlüğün hizmet alanı içerisinde yer alan Anadolu yakasında 122, Kocaeli'de ise 33 olmak üzere toplam 155 camide mevlit okutularak, ikramlarda bulunulacak.

Ayrıca Üsküdar Mihrimah Sultan Camisi, Kadıköy İskele Camisi ve Gebze Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nde 3 bin porsiyon helva ikramı yapılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Mihrimah Sultan Kadir Gecesi İstanbul Üsküdar Kocaeli Kadıköy İftar Gebze Kültür Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title