Haberler

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Türk hakemlerine çağrı: Ligimizde görev vermeye hazırız

Güncelleme:

Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atması Türkiye'de olduğu kadar dünyada da ses getirdi. Portekiz Futbol Federasyonu, TFF'ye mektup yollayarak Türk hakemlerini Portekiz maçlarında görevlendirmeye hazır olduklarını iletti.

Portekiz Futbol Federasyonu, TFF'ye mektup yollayarak Türk hakemlerini Portekiz maçlarında görevlendirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü-Rizespor maçının ardından sahaya inen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi. Olay Türkiye'nin gündemine otururken dünyada da büyük ses getirdi.

PORTEKİZ'DEN TÜRK HAKEMLERE ÇAĞRI

Portekiz Futbol Federasyonu, Meler'e yapılan saldırının ardından Türk hakemlerine çağrıda bulunarak kendi liglerindeki maçlarda görev vermeye hazır olduklarını belitti.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Türk hakemlerine çağrı: Ligimizde görev vermeye hazırız

"LİGİMİZDE GÖREV VERMEYE HAZIRIZ"

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Halil Umut Meler'e düzenlenen saldırıdan sonra hem destek, hem de rekabeti korumak amacıyla Türk hakemlerine ligimizde görev vermeye hazırız" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Halil Umut Meler Ankaragücü Faruk Koca Portekiz Türkiye Futbol Hukuk Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Çınar Saraç:

Bunlar Portekiz’de bir maç yönetsin kesinlikle yoğun bakımda 3-5 ay yatarlar ,

51
46
yanıtYanıtla
Crm:

verin gazı bakalım. nolduu. kıymete mi? bindi. kaçı avrupada maç yönetiyor. bir bakın. öyle haber yapın. bi cacık olmaz bunlardan....

30
30
yanıtYanıtla
Vecdi Murat Soydan:

Bizler 85 milyon ülke halkı olarak hakemlerimizin yanındayız. Yaşanan son nahoş olaylardan dolayı sorumluların adalet önünde en ağır cezayı almalarını umut ediyoruz. Halil Umut Meler'e Türk halkı sahip çıktı. Portekiz Ligi'nde hakem mi kalmadı da bu teklifi yapıyorsunuz? Ortalık zaten karışmışken milletin kafasını daha fazla karıştırmaya gerek yok. Hakemlerimizi hiç bir yere göndermeyiz!

29
30
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Ben olsam hemen giderim sahada yumruk hastahanede doktora yumruk yolda giderken birine selam versen,yumruk daha bu ülkede durulurmu sen simdi git diyeceksin biliyorum doktor degilim hakem de degilim imam hatibi bitirdim köyde imamlik yapiyorum beni avrupa alirmi papaz olsam belki alir

yanıt32
yanıt6
süleyman koç:

bi gidin portekizede bakalım ordada aynı hataları yapıcakmısınız

23
23
yanıtYanıtla
Ben Bensiz:

3-5 hakemimiz var ona bile sahip çıkamıyoruz, bize bilmiyoruz ne istediğimizi.

25
11
yanıtYanıtla
Volkan:

Futbolu beceremiyorlar hakemliği ne bilsinler, tecrübe kazanmak iyidir tabi ama futbol Türkün oyunu değil.

29
6
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hakemlerimizin hepsi kötü hepsi bahisçi, bunlar bırak portekiz'de maç yönetmeyi polonezköy'de maç yönetemezler.

6
7
yanıtYanıtla
Ertan Tuncel:

Ballı maaşı bırakıp portekize kimse gitmez. ama futbol maçı yönetenleri de biraz zorlu eğitime alın kolay olmasınlar...

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title