Haberler

Menemen Futbol Kulübü Play-Off hattının dışında kaldı

Güncelleme:

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor'a yenilen Menemen Futbol Kulübü, Play-Off hattının dışında kaldı. Teknik direktör Yılmaz Vural, üzgün olduklarını belirterek takımın toparlanması gerektiğini söyledi.

İZMİR,

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor'a öne geçtiği maçta deplasmanda 2-1 yenilen Menemen Futbol Kulübü, Play-Off hattının dışında kaldı. Önceki hafta da evinde 24Erzincanspor'a aynı skorla kaybeden sarı-lacivertliler 7'nci basamağa geriledi. İzmir ekibi 6 maçlık deplasman galibiyet serisine de Fethiye'de son verdi.

Teknik direktör Yılmaz Vural, üst üste alınan yenilgilerin kendilerine yakışmadığını söyledi. Bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirten deneyimli teknik adam, "Yaşanan kayıplar nedeniyle çok üzgünüz. Hedefi olan bir takımız, bu kadar kolay kayıplar yaşamamalıyız. Önümüzde çok kritik İnegölspor maçı var. Kazanıp tekrar hedeflediğim yere ulaşacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Vural Fethiyespor Menemen Futbol Teknik Direktör Maç Sonucu Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title