Haberler

Kızılcık Şerbeti 51. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 51. bölüm fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Show TV'nin başarılı yapımı Kızılcık Şerbeti yeni sezonda da ilgi gören yapımlar arasında yer almaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisini yakından takip edenler son dönemde yeni bölüm fragmanını araştırmaktadır. Peki, Kızılcık Şerbeti 51. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 51. bölüm fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti izleyiciyi ekranların önünde kilitlemeye devam ediyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izlemek isteyen seyirciler Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izlemek için merakla araştırıyor. Kızılcık Şerbeti yayınlandığı son bölümde yine çarpıcı bir son ile bitti. İzleyenler heyecanla Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı araştırıyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti 51.Bölüm 2. Fragmanı izle!

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 50. Bölümünde; Alev, Pembe'ye Abdullah'la olan ilişkilerinin bittiğini söyler. Pembe sonunda muradına ermiştir. Umut'un dolandırıcılıktan tutuklanması Nursema'yı yıkarken, onun yardımına koşan her zamanki gibi ailesi olacaktır. Mustafa oğluna DNA testi yaptırarak kendi oğlu olduğunu öğrenir. Ama bu sefer de Nilay'a yaptığı büyük yanlıştan nasıl döneceğinin derdine düşer. Zülkar ona çeşitli akıllar vererek barışmaları için çabalar. Kıvılcım'ın kendine karşı olan güvensizliği ve Ömer'e olan ilgisinin bitmemiş olması nedeniyle Ertuğrul büyük bir karar alarak Kıvılcım'dan ayrılır. Bu ayrılığı öğrenen Ömer, Kıvılcım'ı tekrar kazanmak için hiç vakit kaybetmeden harekete geçer. Fatih ve Doğa boşanma konusunda anlaşarak işi resmiyete dökerler ve kısa sürede boşanırlar. Doğa anne evine döner. Pembe'nin derdi ise Fatih'in bu ayrılık acısını en kısa zamanda atlatmasıdır.

Kızılcık Şerbeti 51. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 51. bölüm fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti her Cuma Show TV ekranında saat 20.00'da seyircisi ile buluşuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Show Tv Televizyon Dizi Gündem Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title