Haberler

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen ile Halk Kütüphanesi Müdürü Hilal Sıcak'ı kabul etti

Güncelleme:

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen ile Halk Kütüphanesi Müdürü Hilal Sıcak'ı makamında kabul etti. Ekici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kütüphane Haftasını kutladı. Kütüphanelerin toplumun bilgi, birikimi ve kültürel zenginliği açısından önemli olduğunu ifade eden Ekici, tüm vatandaşları kütüphanelere davet etti. Konuşmaların ardından Ekici, çalışmaları hakkında Şen'den bilgi aldı. Ayrıca, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Meteoroloji Müdürü İsmail İpek'i de ziyaret etti. Ekici, Dünya Meteoroloji Günü'nü tebrik etti ve meteoroloji müdürlüğünün çalışmalarının önemine değindi. Ekici, özellikle yağış ve fırtına gibi uyarıların dikkate alınması gerektiğini kaydetti. Ekici, ardından İpek'ten bilgi aldı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen ile Halk Kütüphanesi Müdürü Hilal Sıcak'ı makamında kabul etti.

Vali Ekici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kütüphane Haftasını kutladı.

Kütüphanelerin tolumun bilgi, birikimi ve kültürel zenginliği açısından önemli olduğunu ifade eden Ekici, tüm vatandaşları kütüphanelere davet etti.

Konuşmaların ardından Ekici, çalışmaları hakkında Şen'den bilgi aldı.

Vali Ekici'den ziyaret

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Meteoroloji Müdürü İsmail İpek'i ziyaret etti.

Ekici, Dünya Meteoroloji Günü'nü tebrik etti.

Meteoroloji müdürlüğünün çalışmalarının önemine değinen Ekici, özellikle yağış ve fırtına gibi uyarıların dikkate alınması gerektiğini kaydetti.

Ekici, ardından İpek'ten bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Meteoroloji Günü İsmail İpek Birol Ekici Kırklareli Fırtına Dünya Kültür Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title