Haberler

Kağıthane Yerel Seçim Anket Sonuçları 2024! Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı önde? İstanbul ilçe ilçe anket sonuçları!

Güncelleme:

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yapılan yerel seçim anket sonuçlarına göre, Mevlüt Öztekin ve Tonguç Çoban arasında kimin önde olduğu merak konusu oldu. İstanbul genelinde ilçe ilçe anket sonuçları da paylaşıldı. 31 Mart yerel seçimleri için son dönemece girildi. Adaylar saha çalışmalarına devam ederken anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Peki, Kağıthane Yerel Seçim Anket Sonuçları 2024! Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı önde?

İstanbul Yerel Seçim anket sonuçları araştırılırken, İstanbul ilçe anket sonuçları merak ediliyor. Son olarak 14 Mayıs seçim sonuçlarını en az hata payı ile bilen şirketlerden SONAR Araştırma, İstanbul'un Kağıthane ilçesinin anket sonuçları gündeme geliyor. Kağıthane Yerel Seçim Anket Sonuçları 2024! Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı önde? İstanbul ilçe ilçe anket sonuçları! Detaylar haberimizdedir...

KAĞITHANE YEREL SEÇİM ANKAT SONUÇLARI 2024

  • Mevlüt Öztekin (AK Parti):Yüzde 55.5
  • Tonguç Çoban (CHP): Yüzde 25.6
  • Batuhan Damarlı (DEM Parti): Yüzde 6.7

Kağıthane Yerel Seçim Anket Sonuçları 2024! Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı önde? İstanbul ilçe ilçe anket sonuçları!

İSTANBUL İLÇE İLÇE ANKET SONUÇLARI

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken 14 Mayıs seçim sonuçlarını en yakın bilen anket şirketlerinden olan SONAR Araştırma; İstanbul'un Kağıthane, Çekmeköy, Pendik, Bahçelievler, Tuzla, Üsküdar ve Bağcılar ilçelerinde yaptığı araştırmanın sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Anket sonuçları için tıklayınız.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Mevlüt Öztekin Tonguç Çoban Kağıthane İstanbul Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title