Haberler

İstanbul'da Markete Gitmek İçin Park Edilen Otomobil Gasbedildi

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin markete gitmek için park ettiği ve içinde kız arkadaşının beklediği otomobilin gasbedildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı. Şüpheliler, Esenyurt'ta yakalandı.

İstanbul'da bir kişinin markete gitmek için park ettiği ve içinde kız arkadaşının beklediği otomobili gasbettikleri iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Beylikdüzü'nde M.A.Y'ye ait aracın gasbedildiği ihbarına yönelik çalışma yürüttü.

Alışveriş için geldiği market önünde aracını park eden mağdurun, anahtarı araç içinde bekleyen kız arkadaşına bıraktığını belirleyen ekipler, bu sırada araç başına gelen bir şüphelinin zorla sürücü koltuğuna oturduğu, araç anahtarını zorla aldıktan sonra otomobille kaçmaya başladığı ve araç sürücüsünün arkadaşını da bir süre sonra yolda indirdiğini tespit etti.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve saha çalışması yapan ekipler, olaya karışan 2 şüphelinin kimliğini tespit etti.

Operasyon düzenleyen ekipler 2 şüpheliyi Esenyurt'ta yakaladı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü İstanbul Esenyurt 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title