Haberler

İsrail dur durak bilmiyor! Masumların kanıyla ıslanan Gazze için konut projesi tasarladılar

Güncelleme:

7 Ekim'den bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail, tüyler ürperten planını devreye soktu. İsrail'de emlak şirketleri, masumların kanıyla ıslanan Gazze topraklarında yapmayı tasarladıkları konut projelerini tanıttı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği katliamda 19 bin insan can verdi. Her gün saldırıya uğrayan kentte birçok bina enkaza döndü. Halk ise kendi imkanlarıyla yaralılarını ve cansız bedenleri enkazdan çıkarmaya ve hayatta kalmaya çalışıyor. Bölgede insanlık dramı yaşanırken İsrail'deki emlak şirketlerinin Gazze için konut projeleri hazırladığı ve pazarlamaya başladığı öğrenildi.

KANLI İŞGALİN SONRASINI PLANLAMAYA BAŞLADILAR

7 Ekim'den bu yana Gazze'yi ağır şekilde bombardımana tutan ve karadan da askerlerini bölgeye sokan İsrail, dur durak bilmiyor. İsrailli şirketler şimdi de kanlı işgal sonrası hain planlarının hazırlıklarına başladı. Birçok emlak şirketi Gazze'de Yahudiler için yerleşim yerleri planları hazırlayıp bunları sunmaya başladı.

İsrail dur durak bilmiyor! Masumların kanıyla ıslanan Gazze için konut projesi tasarladılar

KONUT PROJESİNİ PAYLAŞIP PAZARLADILAR

İsrailli emlak şirketi Harei Zahav, Gazze Şeridi için hazırlanmış konut inşasının projesini paylaştı. Sosyal medyadan yayınlanan görsellerde "Gazze İsrail toprağıdır! Savaşın, kurtarın, Yerleşin" yazıları yer aldı. Evlerin çizimleriyle birlikte "Sahilde bir ev hayal değil! Molozları temizlemeye ve işgalcileri savuşturmaya başladık" ifadelerine yer verildi.

İsrail dur durak bilmiyor! Masumların kanıyla ıslanan Gazze için konut projesi tasarladılar

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Emlak

İsrail Gazze Emlak Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Deniz Fırat:

Bir tane musluman devlet yok sunu durduracak. Markalari boykot edin siz. Kurtarirsiniz Filistini

32
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title