Haberler

Gaziantep'te İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açılıyor

Güncelleme:

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Hayırsever Ahmet Deniz iş birliğinde, 65 yaş ve üstü bireylerin sağlık, huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılacak.

Gaziantep'te 65 yaş ve üstü vatandaşlar için İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Hayırsever Ahmet Deniz iş birliğinde, 65 yaş ve üstü bireylerin ömürlerini sağlık, huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak için merkez yapılmasına karar verildi.

Şahinbey ilçesi Sarısalkım Mahallesi'nde 26 bin 289 metrekarelik alanda inşa edilmesi planlanan proje, 18 bin metrekare kapalı alan ve 12 bin 793 metrekare açık otopark alanından oluşacak.

Özel bakım, fizik tedavi bölümleri, havuz ve hamam gibi alanların bulunacağı merkezde 94 odada hizmet verilmesi planlanıyor.

Merkezde, süreli konaklama, sağlık bakım hizmeti, ameliyat sonrası süreli sağlık bakım hizmeti alanlarında da yer alması hedefleniyor.???????

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Valiliği Gaziantep Belediye Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title