Haberler

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nden elenirse ne olur, UEFA Konferans Ligi'nden devam ediyor mu?

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Sparta Prag ekibiyle karşı karşıya geliyor. Mücadelede 1-0 ev sahibi önde. Peki, Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nden elenirse ne olur, UEFA Konferans Ligi'nden devam ediyor mu?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Çekya'nın Sparta Prag ekibiyle karşı karşıya geliyor. Başkent Prag'daki Letna Stadı'nda TSİ 23.00'te başlayan müsabaka, Exxen platformundan yayımlanıyor. Karşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetiyor. Peki, Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nden elenirse ne olur?

GALATASARAY UEFA AVRUPA LİGİ'NDEN ELENİRSE NE OLUR?

Avrupa kupalarında sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundan başlayan Galatasaray, sırasıyla Litvanya'nın Zalgiris, Slovenya'nın Olimpija ve Norveç'in Molde takımlarını geçerek gruplara kaldı. Almanya'nın Bayern Münih, Danimarka'nın Kopenhag ve İngiltere'nin Manchester United ekipleriyle yer aldığı A Grubu'nu 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle üçüncü sırada tamamlayan sarı-kırmızılı takım, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı. "Kupa 2"ye play-off turundan dahil olan Galatasaray, Sparta Prag ile sahasında oynadığı ilk maçtan 3-2 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, rakibi karşısında kazanması ve berabere kalması durumunda son 16 turuna yükselecek.

İLK 11'LER

Sparta Prag; Vindahl, Preciado, Kairinen, Olatunji, Kuchta, Laçi, Haraslin, Sorensen, Panak, Wiesner, Vitik.

Galatasaray; Muslera, Kaan, Abdülkerim, Davinson, Berkan, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Galatasaray 4-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sparta Prag Galatasaray Konferans Gündem Spor Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'ı forslu bayrak ile kaşılayacak

Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'ı forslu bayrak ile kaşılayacak

500

Yorumlar (4)

Murat Vural:

Galatasaray ve Fenerbahçe içerisinde bulunan yabancı futbolcu sayısı fazlalığı sebebiyle asla Türkiye yi temsil edemezler . Takımın çoğunluğu Türk futbolculardan oluşursa ancak o zaman Türkiye yi temsil edebilirler .

14
13
yanıtYanıtla
Osman Yurdakul:

Elendi bile, bir FB olarak çok üzüldüm, gemiş olsun GS. Böyle bir yenilgi beklemiyordum, kırmızı kart ve hüsran.

23
3
yanıtYanıtla
baba yorgun yorgun:

Çok yazık oluyor Türk kulüplerine zaten turkiyeyi gs fb bjk temsil ediyor 3 kulüp ülke puan katkı yapıyor gs fb bjk Türk liginden çekilişinde avrupada oynasınlar turkiye liginde fazla geliyorlar avrupada gs fb bjk olması lazım şimdi ne oldu ülke puan yine hüsran oldu yazık okadar yabancılara para veriliyor

0
1
yanıtYanıtla
Ali Şahin:

Türkiyede bir şekilde bir şeyler yapıyorlar bizim ülkemizde abartı ve pohpohlama çok. Sonra gidiyorlar Avrupaya şampiyon diye uefa dan bile kolayca elenip şampiyon yerine tampiyon olup elenip geliyoruz. Sıkılıyorum ülkemdeki futbol seviyesinden ve harcanan paralardan.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title