Haberler

DEM Parti Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Adıyaman Gölbaşı adayı Ergün Varhan kimdir?

Güncelleme:

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler yaklaşırken DEM Parti Adıyaman Gölbaşı Büyükşehir Belediye Başkan adayı merak edilmekte ve bu noktada Veysi Eski kimdir? Sorusu da gündemde yer almakta. Peki, DEM Parti Adıyaman Gölbaşı adayı Ergün Varhan kimdir?

Dem Parti Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkan adayı kim? Sorusu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler kapsamında seçmenlerin gündeminde yer alıyor ve merak konusu haline geliyor. 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için illerin belediye başkana adayları netleşiyor. Peki, DEM Parti Adıyaman Gölbaşı adayı Ergün Varhan kimdir?

DEM PARTİ ADIYAMAN GÖLBAŞI ADAYI ADALET ERGÜN VARHAN KİMDİR?

Ergün Varhan 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler kapsamında DEM Parti Adıyaman Gölbaşı Belediye EşBaşkan adayıdır. DEM Parti Adıyaman Gölbaşı adayı Ergün Varhan serbest meslek yapmaktadır ve üniversite/yüksekokul mezunudur.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden, YSK mobil uygGölbaşımasından öğrenebilirsiniz

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Adıyaman Gölbaşı DEM Parti Adıyaman Gölbaşı Gölbaşı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title