Haberler

Çanakkale Valisi: Deprem Sonrası Herhangi Olumsuz Bir Durum Tespit Edilmedi

Güncelleme:

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 4.9'luk deprem sonrası ekiplerin saha çalışmalarını sürdürdüğünü, şu ana kadar herhangi olumsuz bir durumun tespit edilmediğini söyledi. Yenice'de depremi hisseden bir vatandaş, yaşadıklarını anlattı.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 4.9'luk deprem sonrası ekiplerin saha çalışmalarını sürdürdüğünü, şu ana kadar herhangi olumsuz bir durumun tespit edilmediğini söyledi.

Çanakkale'nin Yenice ilçesi merkezli 4.9 büyüklüğündeki deprem, Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul ve çevresinde de hissedildi. Depremin merkez üssü Yenice ve çevresinde ise vatandaşlar sokağa çıktı. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 4.9'luk deprem sonrası ekiplerin saha çalışmalarını sürdürdüğünü, şu ana kadar herhangi olumsuz bir durumun tespit edilmediğini söyledi.

Yenice'de depremi hisseden bir vatandaş, "Kısa süreli bir sarsıntı oldu. Şu anda dışarıda bekliyoruz. Evlere giremiyoruz" diyerek yaşadıklarını anlattı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhami Aktaş Çanakkale Deprem Deprem Doğal Afet Acil Durum Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title