Haberler

Bir Dağ Masalı nerede çekilmiştir? Bir Dağ Masalı filmi hangi şehirde, ilde çekildi?

Güncelleme:

Bir Dağ Masalı filmi birçok kişi tarafından merak edilmekte ve araştırma konusu olmaktadır. Filme dair zaman zaman birçok detay araştırılıyor. Peki, Bir Dağ Masalı nerede çekilmiştir? Bir Dağ Masalı filmi hangi şehirde, ilde çekildi?

Bir Dağ Masalı nerede çekilmiştir? Sorusu merak edilmekte ve internet üzerinde sıklıkla araştırılmaktadır. Bir Dağ Masalı, yönetmenliğini Turgut Demirağ'ın yaptığı, başrollerinde Türkan Şoray ve Murat Soydan'ın olduğu 1967 yapımı Türk sinema filmidir. Peki, Bir Dağ Masalı nerede çekilmiştir? Bir Dağ Masalı filmi hangi şehirde, ilde çekildi?

BİR DAĞ MASALI NEREDE ÇEKİLMİŞTİR?

Yönetmenliğini Turgut Demirağ'ın yaptığı Bir Dağ Masalı filmi Artvin ilinin Kemalpaşa ilçesine bağlı Gümüşdere Köyü Mahallesinde çekmiştir. Buna göre Bir Dağ Masalı filmi Artvin'de çekilmiştir. Başrollerinde Türkan Şoray ve Murat Soydan'ın olduğu 1967 yapımı Türk sinema filmi birçok kişi tarafından günümüzde tekrar tekrar izleniyor ve beğeniliyor.

BİR DAĞ MASALI OYUNCU KADROSU

Türkan Şoray - Lale (ses. Nevin Akkaya)

Murat Soydan - Murat (ses. Abdurrahman Palay)

Kuzey Vargın - Ekrem

Ali Şen - Şükrü Efendi

Mualla Sürer - Nuriye Hanım

Erol Tezeren - Ömer

Yavuz Karakaş - Memduh

Muammer Gözalan - Emrullah Çapa

Kadriye Tuna - Nesrin

Sami Hazinses - Sıçan Ali

Turgut Baydar - Ömer'in Kardeşi

Yaşar Şener - Adnan

Haydar Karaer - Astsubay

Ahmet Turgutlu - Kamil

Selahattin İçsel - İmam

Hikmet Gül - Deli

Oktay Yavuz - Davetli

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Sinema Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title