Haberler

Bernstein Analistleri, Bitcoin 2025 Tahmini Açıkladı

Güncelleme:

Bernstein analistleri, Bitcoin'in geleceği konusunda umutlu. Kripto paranın 2025 yılına kadar 150.000 dolarlık bir hedefe ulaşacağını belirten analistler, Bitcoin'in sağlam bir büyüme döngüsü içinde olduğunu vurguluyor. Son dönemde yaşanan düşüşlerin aşırı kaldıraçlı işlemleri azalttığı ve piyasayı sağlamlaştırdığı belirtiliyor. ABD'deki Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF), net girişlere döndü.

Bitcoin'in fiyatı kısa vadede düşüş yaşasa da Bernstein analistleri kripto paranın geleceği konusunda umutlu. 2025 yılına kadar 150.000 dolarlık bir hedef belirleyen analistler, Bitcoin'in sağlam bir büyüme döngüsü içinde olduğunu vurguluyor.

2025 Vizyonu Bitcoin için Büyük Hedefler Belirliyor

Bitcoin fiyatlarının son zamanlardaki düşüşüne rağmen Bernstein'ın analistleri kripto paranın geleceğinin parlak olduğuna inanıyor. Özellikle Bitcoin'in bu dönemde 150.000 dolarlık değere ulaşacağını ve bunun 2025 yılının sonunda gerçekleşeceğini belirten analistler, tahminlerini tekrarladılar.

Gautam Chhugani ve Mahika Sapra tarafından hazırlanan bir raporda, "Bitcoin ölçümleri sağlıklı ve gelişmekte olan bir döngüyü gösteriyor. Bu durum bize güven veriyor ve kripto paranın risk-ödül dengesi halen cazip." ifadeleri kullanıldı.

Son dönemde Bitcoin fiyatının 57.000 dolara kadar gerilemesi, analistlere göre kripto borsalarındaki aşırı kaldıraçlı işlemleri azalttı ve piyasayı sağlamlaştırdı. ABD'deki Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF) ise üst üste gelen sekiz günlük çıkışların ardından net girişlere döndü. Özellikle Grayscale'in GBTC ETF'si, 78 gün süren çıkışların ardından Cuma günü 63 milyon dolarlık bir net giriş elde etti. Analistler, "GBTC'nin piyasada önemli bir satış baskısı oluşturduğu ve yeni gelen 9 ETF'nin bu durumu dengelemekte zorlandığı göz önüne alındığında, bu gelişme oldukça mühim." diye belirtti.

Bernstein analistleri ayrıca, son üç ayda ETF'lere olan güçlü girişleri, kurumsal alımları teşvik eden yeni faktörleri, yarılama sonrası istikrarlı hash oranını, sağlıklı işlem ücretlerini ve düşük Bitcoin madencilik ekipmanı fiyatlarını Bitcoin piyasasının sağlıklı olduğunun göstergesi olarak değerlendirdi.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Kripto Yatırım Kripto Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Bitcoine, kripto paraya vergi gelecek mi? Borsaya vergi gelecek mi? Borsa gelirleri vergilendirilecek mi? #129297 Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim oldu? SON DAKİKA Beşiktaş teknik direktörü belli oldu İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi?
Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title