Haberler

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE CANLI: Antalyaspor – Fenerbahçe maçı nereden, nasıl izlenir? Antalyaspor Fenerbahçe canlı yayın linki!

Güncelleme:

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, BAŞAKŞEHİR – FENERBAHÇE CANLI: Antalyaspor – Fenerbahçe maçı nereden, nasıl izlenir? Antalyaspor Fenerbahçe canlı yayın linki!

3 Şubat Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Antalyaspor - Fenerbahçe CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, ANTALYASPOR – FENERBAHÇE CANLI: Antalyaspor – Fenerbahçe maçı nereden, nasıl izlenir? Antalyaspor Fenerbahçe canlı yayın linki!

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE CANLI İZLE

Antalyaspor – Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ve beIN Sports Tod TV kanalları üzerinden şifreli olarak izlenebilecek. Bein Sports 1'i Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar üzerinden, beIN Sports Tod TV'yi ise Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli bir şekilde izleyebilirsiniz. Buna göre Antalyaspor – Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ve beIN Sports Tod TV kanalları üzerinden canlı izlenebilmektedir.

ANTALYASPOR – FENERBAHÇECANLI ANLATIM

CANLI ANLATIM

D.A. Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

45' Fenerbahçe kendi yarı sahasında hazırlık pasları yapıyor.

45' Sol kanattan topla birlikte gelen Ferdi pasında ceza sahası yayı içerisindeki Szymanski'yi buldu ama Szymanski'nin şutu farklı şekilde auta çıktı.

45' Hakem ilk yarının sonuna 4 dakika ekledi.

45' Orta alanda topla buluşan Buksa savunma arkasına sarkan Zymer Bytyqi'yi topla buluşturmak istedi fakat pasında Mert araya girdi.

44' Fenerbahçe hızlı çıktı. Ön alan baskısıyla topu kazanan Dzeko savunma arkasına sarkan Cengiz'e pasını verdi fakat Cengiz'in aşırtma vuruşu Helton Leite'de kaldı.

43' Sol kanatta topla buluşan Tadic arka direkteki Cengiz'i topla buluşturdu. Cengiz ayak içiyle uzak köşeye topu gönderdi ve Fenerbahçe'yi öne geçirdi.

42' GOL Cengiz, Fenerbahçe'yi öne geçiriyor.

41' Sağ kanatta topla buluşan Cengiz'in ortası farklı şekilde auta gitti.

40' Antalyaspor kendi yarı sahasında hazırlık pasları yapıyor.

36' Antalyaspor etkili geldi. Sol kanattan topla birlikte gelen Ramzi Safuri sol kanattan ceza sahasına giren Güray'ı topla buluşturdu ancak Güray'ın vuruşu direğin yanından auta çıktı.

35' Tadic'in ayağa kalkmasıyla karşılaşma tekrardan başladı.

34' Pozisyonun devamında Tadic yerde kaldı. Sağlık ekipleri Tadic için sahada.

32' Zymer Bytyqi sol kanattan topla çıkmak istedi ancak dengesini kaybetti.

31' Ön alan baskısıyla topu kazanan Cengiz sağ kanattan topla geldi ve ortasını açtı fakat savunma topu kornere gönderdi.

25' Sağ kanatta İsmail'in uzun pasını tekte Mert'e aktarmak isteyen Cengiz'in pası taca çıktı.

21' Sol kanatta topla birlikte gelen Zymer Bytyqi ortasını açtı ancak Djiku araya girdi ve topu kornere yolladı.

20' Sağ kanatta topla buluşan Güray ceza sahası içine girdi ve ortasını açtı ama ortasında top Çağlar'a çarptı ve kornere çıktı.

17' Erdoğan Yeşilyurt sağ kanattan topla birlikte çıkmak istedi fakat Ferdi'yle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi.

15' Livakovic uzun pasında Cengiz'i topla buluşturmak istedi fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

10' Antalyaspor yine etkili geldi. Ön alan baskısıyla topu kazanan Jakub Kaluzinski sol kanattaki Güray'ı topla buluşturdu ancak Güray'ın yakın direğe vuruşu Livakovic'de kaldı.

10' Dario Saric sol kanattan topla geldi ve ortasını açtı ancak Szymanski'ye çarpan top kornere çıktı.

5' Fenerbahçe çok baskılı oynuyor...

3' Tadic sol kanatta İsmail'in pasıyla topla buluştu ancak yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu verdi.

2' Mert Müldür sağ kanattan topla birlikte geldi ve ortasını açtı ancak Szymanski topa vuramadan savunma topu uzaklaştırdı.

1' Maç başladı...

ANTALYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki Trendyol Süper Lig maçı, 03 Şubat Cumartesi günü saat 19:00'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak.

ANTALYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ KİM?

Mücadelede hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak. Maçın 4. hakemi Çağdaş Altay olacak. Müsabakada VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak. AVAR'da da Kadir Sağlam ve Samet Çiçek görev yapacak. - İSTANBUL

ANTALYASPOR - FENERBAHÇE KADROSU

Antalyaspor: Helton, Saric, Veysel, Bahadır, Güray, Safuri, Kaluzinski, Larsson, Erdoğan, Bytyqi, Buksa.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Djiku, Çağlar, Ferdi, Krunic, İsmail, Szymanski, Tadic, Cengiz Ünder, Dzeko.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Antalyaspor Fenerbahçe Gündem Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta'nın Elenen İsmi Belli Oldu ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title