Haberler

Ankara'da dehşet! 6 yavru kediyi canice öldüren şahıs tutuklandı mı? Olay ne, nerede oldu?

Güncelleme:

6 yavru kediyi acımasızca öldüren kişi okuyanları dehşete düşürdü. Ankara'da atıl haldeki bir kanepenin içinde kafaları ve patileri kesilmiş 6 yavru kedi bulundu. Kan donduran olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Peki, 6 yavru kediyi canice öldüren şahıs tutuklandı mı? Olay ne, nerede oldu?

Olay, Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Bir kişi, apartman önünde bulunan eskimiş kanepenin içerisinde öldürülmüş 6 kedi yavrusu buldu. Peki, 6 yavru kediyi canice öldüren şahıs tutuklandı mı? Olay ne, nerede oldu?

6 YAVRU KEDİYİ CANİCE ÖLDÜREN ŞAHIS TUTUKLANDI MI?

Olayın tanıklardan hayvansever Haydar Özkan, "Bir gönüllümüzden 6 kedinin canice katledildiğine dair ihbar geldi. Çok feci bir şekilde hem patileri hem de kafaları kesilmiş. Bir insan bunu nasıl yapabilir. Gönüllümüz kedilerin cesetlerini bir apartmanın dışında yer alan kanepenin içinde bulmuş. Hayvanları ya orada kesmişler, ya da kesip oraya attılar. Daha 3 aylık yavrulardı hepsi. Bunu yapana insan diyemeyiz. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Aileler, çocuklarını nasıl gönderecek bundan sonra oraya. Polis ekipleri inceleme başlattı. İnşallah en kısa sürede suçlular yakalanır. Sonuna kadar sürecin takipçisi olacağız. Bu tür vahşetlerin yaşanmaması için önleyici kanunlar olmalı" dedi.

Ankara'da dehşet! 6 yavru kediyi canice öldüren şahıs tutuklandı mı? Olay ne, nerede oldu?

OLAY NE, NEREDE OLDU?

Olay, Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Bir kişi, apartman önünde bulunan eskimiş kanepenin içerisinde öldürülmüş 6 kedi yavrusu buldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince, kafası ve patileri kesilerek öldürülen hayvanlarla ilgili inceleme başlatıldı. Katledilen yavru kedilerin henüz 3 aylık olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ankara kedi Hayvan Hakları Hukuk 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title