Haberler

Altınordu, önemli sınavlara hazırlanıyor

Güncelleme:

Altınordu, Bucaspor 1928'e mağlup olarak tehlikeli bölgeden uzaklaşma fırsatını kaçırdı. Önümüzdeki 3 haftada Adıyaman FK, Serik Belediyespor ve Kırşehir FSK ile karşılaşacak olan Altınordu, orta sıralara yükselmeyi hedefliyor.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde Bursaspor'u 2-0 yendikten sonra İzmir derbisinde konuk olduğu Bucaspor 1928'e 1-0 mağlup olarak tehlikeli bölgeden uzaklaşma fırsatını kaçıran Altınordu, önümüzdeki 3 haftada birbirinden önemli sınavlar verecek. Grupta 20 puanla düşme hattının 3 puan üzerinde 15'inci sırada yer alan İzmir ekibi bu hafta evinde düşme hattından kurtulma mücadelesi veren 14 puanlı Adıyaman FK ile karşılaşacak.

Kırmızı-lacivertliler gelecek hafta 23 puanı bulunan bir basamak üzerindeki Serik Belediyespor'a konuk olacak. Altınordu, 3 haftalık periyotta çıkacağı 6 puan değerindeki son randevuda ise 17 puanı bulunan ateş hattındaki Kırşehir FSK'yı ağırlayacak. İzmir temsilcisi bu 3 karşılaşmada toplayacağı puanlarla orta sıralara yükselmeyi hedefliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altınordu Bucaspor Adıyaman Kırşehir Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title