Haberler

ABD'de Yargılama Süreci Devam Eden Eski Binance CEO'su CZ İçin Umut Işığı

Güncelleme:

Binance'in kurucu ortağı Yi He, eski CEO Changpeng Zhao'nun Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşadığı hukuki sürecin genel olarak sakin ve olumlu olduğunu belirtti. Zhao, kara para aklama ve yaptırım ihlalleri suçlamalarıyla karşı karşıya kalmış ve 50 milyon dolarlık bir cezayı kabul ederek CEO'luk görevinden ayrılmıştı. Zhao'nun 2024'teki ceza duruşmasında 18 ay hapis cezası alması bekleniyor.

Binance'in kurucu ortağı Yi He, eski CEO Changpeng Zhao'nun Amerika Birleşik Devletleri'nde karşı karşıya olduğu hukuki zorluklarla ilgili umutlu bir tablo çizdi. Dubai'de yapılan bir toplantıda konuşan He, Zhao'nun mevcut durumunun genel olarak sakin ve olumlu olduğunu belirtti. Bu açıklamalar, Zhao'nun yaklaşan ceza duruşması öncesinde kripto para camiasında geniş yankı uyandırdı.

Yi He Zhao'nun ABD'deki Pozitif Durumuna Işık Tuttu

Binance'in kurucu ortağı Yi He, şirketin eski CEO'su Changpeng Zhao'nun Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşadığı durumu "olumlu" olarak nitelendirdi. Yi He, Zhao'nun ABD'de yaşadığı sürecin sakin ve kontrol altında olduğunu belirtti ve mevcut koşullar dikkate alındığında bu durumun en iyi senaryo olduğuna inandığını ifade etti.

Changpeng Zhao, geçtiğimiz yılın sonlarında ABD'de kara para aklama ve yaptırım ihlalleri suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı ve 50 milyon dolarlık bir cezayı kabul ederek CEO'luk görevinden ayrıldı. 30 Nisan 2024 tarihinde ceza duruşması gerçekleştirilecek olan Changpeng Zhao'nun 18 ay hapis cezası alması gündemde olsa da savcılar daha uzun bir ceza talebinde bulundu.

Kripto para borsası Binance ayrıca, kara para aklama ve lisanssız para transferi işi yapmak suçlarından dolayı toplamda 4,3 milyar dolar ceza ödemeyi kabul etti. Şirket, son birkaç yıl içerisinde müşteri tanıma ve kara para aklama tespit süreçlerinde önemli iyileştirmeler yaptığını belirtti.

Son olarak Zhao'nun istifa etmesinin ardından Richard Teng, Binance'in icra kurulu başkanı olarak atandı. Teng, 2021 yılında Binance Singapur'un CEO'su olarak şirkete katılmış ve sonrasında MENA bölgesi başkanlığı gibi görevleri yürütmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Amerika Birleşik Devletleri Changpeng Zhao Kripto Para CEO Kripto Yatırım Kripto Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title