Haberler

12 Nisan DEPREM SON DAKİKA | Deprem ne zaman oldu, deprem mi oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi

Güncelleme:

12 Nisan DEPREM SON DAKİKA | Deprem ne zaman oldu, deprem mi oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi 12 Nisan tarihinde AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından deprem bildirimi yapıldı. Depremin ne zaman ve nerede olduğu konusunda detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı. Depremle ilgili son gelişmeler ve bilgiler AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi web sitelerinde yayınlanacak.

Depremin ne zaman ve nerede olduğu araştırılıyor. Vatandaşlar, nerede deprem olduğunu merak ediyor. Depremle ilgili son gelişmeler ve bilgiler AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi web sitelerinde yayınlanacak. Peki, 12 Nisan DEPREM SON DAKİKA | Deprem ne zaman oldu, deprem mi oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesine göre deprem oldu mu? Detaylar haberimizde...

DEPREM NEREDE OLDU?

6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ederken bir korkutan haber de Malatya'dan geldi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Battalgazi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

12 Nisan DEPREM SON DAKİKA | Deprem ne zaman oldu, deprem mi oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kandilli Deprem Doğa Gündem Gündem Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title