Haberler

Güvenç: Urfalının Hizmetkarı Olacağız

Güncelleme:

AK Parti'nin galip geldiği Urfa'da yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Ayrım yapmadan tüm halkımızın hizmetkarı olacağız" dedi.

Kutlamaların yapıldığı il binası önü ve içerisindeki vatandaşlarla ve partililerle buluşan Celalettin Güvenç, İl Başkanlığı Toplantı Salonunda Şanlıurfa'da AK Parti Belediyelerinin aldığı sonuçlar hakkında değerlendirme yaparak, "Bu zafer Ülkemizin, Şanlıurfa'mızın, demokrasimizin ve İslamın zaferidir. Barışın kardeşliğin zaferidir. Şanlıurfa örneği emin olun tüm dünyada yankılanacak. Görmek isteyen bütün gözlere gösterdi Şanlıurfa. Bu anlamda ne kadar Allah'a şükretsek, Şanlıurfalıya saygı duysak azdır. Bu kente yerin altındaki de üstündeki de mübarektir. Bu bir kere daha tescil edildi. Temennim ve duam bu teveccühe hep beraber inşallah layık oluruz, hizmet ederiz. Bu güzel fidanın köklü çınarlıkta yaşatılması lazım. Bu anlamda çok önemli bir mesaj çıktı. Partimizin Türkiye'deki aldığı zafer muhteşem bir şey artık istikrar, demokrasi ve çözüm süreci hepsi İnşallah arkası arkasına gelecektir. Bu coğrafyada barış ve kardeşlik hâkim olacaktır. Anaların duası ve oyları, bunu perçinleyecektir. Burada esas zafer ömrünü bu davaya adayan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğa'nındır. Allah gücüne güç katsın" diyerek konuşmasını sürdürdü.

"HER TÜRLÜ KIRGINLIĞI UNUTACAĞIZ"
Güvenç "Biz de yarından itibaren her türlü kırgınlığı ve küskünlüğü unutacağız. Beyan ettiğimiz gibi tüm insanlarımızı kucaklayacağız. Asla şımarmayacağız. Aynı şekilde inancımız gereği efendiliğe değil hizmetkârlığa geldiğimizi uygulamalarımızla göstereceğiz. Vebali ve sorumluluğu çok yüksek bir işin altına girdik. İnşallah hep beraber bu yükün altından kalkarız; elbirliğiyle, koordineyle… Allah yardımcımız olsun" dedi.

"KAZANAN ŞANLIURFALI"
Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Zeynep Karahan Uslu, Mahmut Kaçar ve il Başkanı Yusuf Eğilmez ile birlikte medya mensuplarına açıklamada bulunan Celalettin Güvenç, Şanlıurfalılara verdikleri büyük destekten dolayı teşekkür ederek, "Kazanan Şanlıurfalı, barış, kardeşlik, demokrasi ve Şanlıurfa oldu. İslamiyet'in hoşgörüsü kazandı. Bu örnek kent dünyaya örnek oldu. Bu anlamda bizleri bu kadar mutlu ettiği içinde ne kadar teşekkür etsek azdır. Bize böyle bir şey yaşattığı için AK Parti olarak Allah'a hamd ediyoruz" dedi.

"1 MİLYON 800 BİN ŞANLIURFALININ HİZMETKARI OLACAĞIZ"
Seçimlerin son durumu hakkında bilgi veren Celalettin Güvenç, "Üç ilçede seçimi AK Parti kaybetti. Dokuz ilçede seçimi kazandık. Viranşehir ilçemizde AK Parti açık ara önde devam ediyor sayım. Teşkilatımızdan, mensuplarımızdan taşkınlık yapmamalarını ve sakin olmalarını özellikle rica ediyoruz. Bütün partimizin kadroları sükûnet içerisinde bu başarıyı kutlamalılar. Çünkü felsefimizde taşkınlık yok, kimseye sıkıntı yaşatmak yok. Bugünden itibaren de tekrar 1 milyon 800 bin Şanlıurfalının hizmetkârı olmaya devam edeceğiz tüm belediyelerimizle tüm Şanlıurfalıları kucaklayacağız. Bize yakışan budur. Aynı şekilde muhalefet partilerine ve mensuplarına çağrı yapıyorum. Lütfen milli iradeye saygı gösterelim, sükunetle karşılayalım; demokratik yarış hamd olsun tamamlanmak üzere, sakin bir şekilde tamamlanmak üzeredir" dedi.

"CAN KAYIPLARI ÜZDÜ"
Şanlıurfa'da gün içerisinde muhtarlık seçimlerinden dolayı yaşanan üzücü olaylara da değinen Celalettin Güvenç, "Can kayıpları oldu. Bunun yaşanmasını hiç arzu etmezdik. Can kayıpları dolaysıyla ailelerine başsağlığı diliyorum. Vefat eden kardeşlerimize rahmet diliyorum. Bu acıları da sarmak içinde elimizden gelen gayreti mutlaka göstereceğiz. İnşallah bundan sonra böyle acılar yaşanmaz ümidindeyim" dedi.

"ŞANLIURFA'NIN YOLU AÇIK OLSUN"
Sandıkların yüzde 80'nin açılıp sayıldığını aktaran Celalettin Güvenç, "Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi olarak oy oranımızda yüzde 65'ler bandıdadır. Allah'tan hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şanlıurfa'nın yolu açık olsun. Tekrar tekrar bu işe emek veren, gönül veren bütün AK Parti Kadrolarına ve Şanlıurfalılara şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde ifade etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Celalettin Güvenç Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title