Haberler

Gürün Ziraat Odası Başkanlığı'na Aktepe Seçildi

Gürün Ziraat Odası Başkanlığı'na Hüseyin Aktepe seçildi.

Gürün Ziraat Odası Başkanlığı'na Hüseyin Aktepe seçildi.

Asef Çoban Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 22. Olağan Genel Kurul'da, iki listeyle gidilen seçimde 79 delegeden 40'ının oyunu alan Hüseyin Aktepe, Gürün Ziraat Odası Başkanlığına seçildi.

Aktepe, oylama sonrası yaptığı konuşmada, eski başkan Bekir Sıtkı Gökalp'a teşekkür etti.

Yapacağı çalışmalara değinen Aktepe, "Gürün'e yakışır çok amaçlı Ziraat Odası Başkanlığı binası, sulanabilir topraklarımızın artırılabilmesi için Devlet Su İşleri, özel idare ve köylüler arasında irtibatı sağlamak, sertifikalı tohum ve alternatif ürünlerin yetiştirilmesi konusunda öncü bir kurum olacağımıza dair söz veriyorum" diye konuştu.

Ziraat Odası Yönetim Kurulu'na ise Musa Top, Haris Camili, Muzaffer Moroğlu, Ahmet Karatarla, Abbas Ateş, Duran Duman, İbrahim Daş, Raşit Tepe, Yasin Çiko, Arif Koca, Gülerman Dalkılıç, Selahattin Yalçınkaya, Abdullah Şaro, Hasan Kapısız, Hasan Gündoğan, Abdurrahman Akbulut, Rafet İncebaldır, Neşat Sarıoğlu, Hamiz Kızılpınar, Hacıömer Çolak getirildi.

Genel kurula, Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Aktepe Gürün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title