Haberler

Gürün Belediye Başkanı Çiftçi'den 10 Kasım Mesajı

Güncelleme:

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76'ıncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çiftçi mesajında, Atatürk'ün tüm dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe mal olmuş bir lider olduğunu vurgulayarak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 76. yıl dönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyorum. Anadolu topraklarından başlayan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi hiç kuşku yoktur ki Atatürk sayesinde başarıya ulaşmıştır. Bu sebepledir ki Ulu Önder Atatürk, dünyada pek çok topluma istisnasız bir örnek olmuştur. Gerek yurt içinde ve gerekse de tüm dünyada adının ilk günkü gibi taze kalması ve heyecanla anılması büyük ölçüde bu yüzdendir. Onun milleti ile yazmış olduğu destan, bir milletin her türlü imkansızlık içerisinde, dahi bir liderle neler yapabileceğinin bir göstergesi olmuştur. Ölümünün 76. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum." - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Nami Çiftçi Gürün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title