Haberler

Gürcistan'da Sünnet Şöleni

Kutlu Doğum haftası Gürcistan'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlu Doğum haftası Gürcistan'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında sünnet şöleni düzenlendi.

Gürcistan Dostluk Derneği tarafından organize edilen ve Aziz Mahmut Hüdai Kuran kurslarının katkılarıyla 13 yıldır devam eden sünnet şöleninde bu yıl 550 çocuk sünnet ettirildi.

Gürcistan'ın Marneul bölgesinde yapılan sünnet şöleninde, 2. Sadaklı köyü camisinde toplanan cemaate vaaz eden Kastamonu Müftüsü Dursun Ali Şeker, İslam'da aile konusunu anlattı. Posof Müftüsü Ali Çetin'in okuduğu Kuran-ı Kerim'den sonra ilahiler söylendi.

Törene, Türkiye'nin Gürcistan Büyükelçisi Levent Murat Burhan, Dini müşavir Ahmet Ardem, Tiflis Müftüsü Yasin Aliyev, Şeyh Vakıf Ekberov, Kastamonu Müftüsü Dursun Ali Şeker, Posof Müftüsü Ali Çetin, Gürcistan Dostluk Derneği Başkanı Ali Rıza Altun ve daha birçok davetli katıldı. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Mahmut Hüdai Kastamonu Gürcistan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title