Haberler

Günkırı'da Altyapı Çalışmaları

Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinin, en büyük mahallelerinden olan ve bugüne kadar kanalizasyonu olmayan Refahiye Mahallesinin kanalizasyon çalışması bitirildi.

Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinin, en büyük mahallelerinden olan ve bugüne kadar kanalizasyonu olmayan Refahiye Mahallesinin kanalizasyon çalışması bitirildi.

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, yaptığı açıklamada, belde için kanalizasyon çalışmalarının önem taşıdığını söyledi.

Çetinsoy, şöyle konuştu:

"Temiz bir çevre ve bununla birlikte halkımızın sağlığı bizim için önceliklidir. Bu şartların sağlanması için altyapının mutlaka yapılması gerekir. Her ne kadar bu konuda belediyemizin maddi imkanları kısıtlı olsa da bunu hayata geçirmekten memnuniyet duyuyoruz. Temiz ve düzenli bir çevrenin olması için altyapının eksiksiz bir şekilde tamamlanması gerekir. Göreve geldiğimizden bu yana belediyemizin de dar bütçesini göz önünde bulundurarak bu konuda hizmetler ürettik. İmkanlarımız dahilinde fırsat buldukça, kanalizasyonu olmayan mahallelerimizde bu eksikliği gidermeye çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Refahiye Güroymak Günkırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title