Haberler

Güney Afrikalı İş Adamlarına Türkiye'ye Yatırım Çağrısı

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Güney Afrika Cumhuriyeti’nde temaslarda bulundu.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Güney Afrika Cumhuriyeti'nde temaslarda bulundu.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde bir takım temaslarda bulunan Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, ilk olarak Güney Afrika Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odasının Saxonwold şehrinde bulunan genel merkezini ziyaret etti. Yapılan toplantıda ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla karşılıklı işbirliği protokolü imzalandı. Protokol görüşmelerinin ardından Atasoy, Cape Town Belediye Başkanlığının organizasyonuyla düzenlenen toplantıya katılarak, iş adamları ve iş kadınlarıyla bir araya geldi. Atasoy, organizasyonu düzenleyen Cape Town Büyükşehir Belediye Başkanlığına teşekkür ederek, iş kadınları ve iş adamlarını Türkiye'ye davet etti. Atasoy, daha sonra Türkiye Cumhuriyeti ile Güney Afrika Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg şehrine ziyaret gerçekleştirdi. Siyah İş Konseyi'nde yapılan toplantıda Atasoy, iki ülke arasındaki ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Siyah İş Konseyi Genel Başkanı Dr. Danisa Baloyi ile protokol imzaladı. Ziyaretlerde Türkiye Cumhuriyeti Pretoria Büyükelçisi Kaan Esener de yer aldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güney Afrika Cape Town Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title