Haberler

Güneş: Galibiyeti Hakettik

Şenol Güneş, Antalyaspor Galibiyetinin Ardından "Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet Aldık" Dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Antalyaspor'u 2 - 0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "İyi kapanıp çabuk çıkabilen bir takımla oynadık. Etkili ataklar yapabilen bir takıma karşı düşündüğümüz gibi oynamaya başladık. İlk yarıda bazı bölümlerde rakibe teslim olduk ve oyun kurgusunu etkili olarak uygulayamadık. İkinci yarıda daha etkiliydik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu maçın 2 - 0 bitmesi her şeyin bittiği anlamına gelmez. Berabere bitseydi de bizim şansımız vardı şimdi onların da şansı var. Önemli olan ikinci maçın ardından tur atlamak. Seyirciye de hafta arasında buraya geldiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Güneş, Engin'in de etkili ve iyi bir oyuncu olduğunu belirterek, "Saha dışında özel hayatıyla ilgili sorunları olan bir arkadaşımız. Onu toparlayacağız. Onu kazanırsak Türk futbolu da iyi bir oyuncu kazanmış olur. Böyle hareketler cezasız kalamaz tabi. Tekrarlandıkça ağır cezalar verilecek. Tepkilerini daha iyi ayarlaması lazım" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Kayserispor maçıyla ilgili olarak ise, "Son yılların en başarılı kulübü ve takımı. Son haftalardaki sonuçlarla değerlendirmemek lazım. Bizim için zor bir maç. Biz de oynadığımız futbol itibariyle iyi oynuyoruz ama bunun devam etmesi lazım. Onlar için de çıkış maçı. Büyüklere karşı iyi oynuyorlar. Zor maç olacak" ifadesini kullandı.

Güneş, kimin şampiyon olacağının önemli olmadığını da ifade ederek, "Biz şampiyon olmak istiyoruz. Bu yıl geride kaldık. Kim olursa olsun tebrik ederiz. Bursaspor hem saha içi hem saha dışında yaptığı çalışmalarla iyi değerlendirdi. Bende o veya bu şampiyon olsun duygusu olmaz. Ben olmazsam hiçbir şeye karışmam" dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, "İki ayaklı maçın ilk raundunu kaybettik. Aslında ilk gole kadar oyunu istediğimiz gibi götürdük. Forvet hattında 4 kişiyle oynadık. Atılacak bir golün önemli olduğunu biliyorduk. Beklemediğimiz anda bir gol yedik. İki ayaklı müsabakalarda önümüzde koca bir doksan dakika var. Rövanş için biraz daha dersimizi çalışacağız. Son düdük çalana kadar mücadelenin içinde olacağız. Bu zorlukların altından kalkacak oyuncu kalitemiz var. İkinci maç da çok zor geçecek" şeklinde konuştu.

ORHAN AK: "UMUDUMUZU YİTİRMEDİK"

Antalyasporlu Orhan Ak da, "İlk maçta avantajlı skor elde edemedik. Gol yiyene kadar oyunu kontrol altında tuttuk. Gol pozisyonları bulduğumuz zaman gol yedik. Bu anlarda kontrollü olmamız gerekiyor. Trabzon'da ve seyircisinin önünde çok fazla cesaretlendik ve açık pozisyonlar verdik. Umudumuzu yitirmedik" diye konuştu.

ALANZİNHO: "SONUç BİZİM İçİN YETERLİ"

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho ise, "Zor maç oldu. Onlar beraberliği kurtarmaya geldiler. İlk yarıda zorlandık ama ikinci yarıda çözdük rakibi. Daha fazla gol atabilirdik ama süre yetmedi. Bizim için yeterli bir avantajlı sonuç elde ettik" dedi. Alanzinho son iki aydır kendisini üst seviyede nitelendirebileceği bir performans gösterdiğini de ifade ederek, "Takım arkadaşlarım zor dönemlerimde bana destek oldu ve tahammül ettiler. Şimdi ben onlara gerekli desteği sağlamalıyım" dedi.

( ÖMüR AVCI - YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title