Haberler

Gündem Özeti / 29 Haziran 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanlığı'na aday olan MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu ile HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat'ı ayrı ayrı kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanlığı'na aday olan MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu ile HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat'ı ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/13.30/14.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Sultangazi Malkoçoğlu Prestij Caddesi sokak iftarına katılacak, ilçe sakinleriyle sohbet toplantısı yapacak.

(İstanbul/20.45)

2- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Anadolu Hotels Downtown'da düzenlenecek "Terörün Finansmanı ve Aklama ile Mücadelede Etkinlik AB Eşleştirme Projesi" açılış törenine katılacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Kıbrıs müzakere süreci kapsamında KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Güney Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ara bölgede bir araya gelecek.

2- Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin "Katar adına casusluk yaptığı" gerekçesiyle yargılandığı dava ile kamuoyunda "Marriott Hücresi" olarak bilinen ve El-Cezire muhabirlerinin yargılandığı davanın görülmesine devam edilecek.

(Kahire)

3- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

5- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

EKONOMİ

1- TÜİK, Haziran ayına ilişkin ekonomi güven endeksiyle, Nisan ayına ilişkin katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Sezonun üçüncü grand slam organizasyonu olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları İngiltere'de başlıyor.

(Londra)

**

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ekmeleddin İhsanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title