Haberler

Gündem / 7 Temmuz 2013

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Meydanı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, Esenler Otogar-Bağcılar-Mahmutbey- Olimpiyatköy- Başakşehir Metro Hattı'nın açılışını yapacak. Açılış töreninde AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da yer alacak. (İstanbul/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 652.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile kültür etkinliklerini izleyecek (Edirne/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Beyaz Hareket Derneği tarafından düzenlenen "Kardeşlik Köprüsü"  programına katılacak. (İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 63. Hasat Bayramı kutlamalarına katılacak. (Konya/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İpsala ve Uzunköprü ilçelerinde toplu açılış ve temel atma törenine katılacak. (Edirne/10.00/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti il danışma kurulu toplantısı ile Belkahve Tüneli kazı çalışmalarının başlatılması törenine katılacak, Sabuncubeli Tüneli'nde incelemelerde bulunacak. (İzmir/12.30-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- TBMM Genel Kurulu'nda, 100 bin sözleşmelinin devlet memurluğu kadrosuna alınmasını da içeren "Torba Kanun" teklifinin görüşmelerine devam edilecek. (TBMM/14.00) (Fotoğraflı)

6- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Dünya Türkmenlerinin Genel Sorunları Sempozyumu'nun açılışında konuşacak, Bayrampaşa Manastırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Bağcılar metrosunun açılış törenlerine katılacak. (İstanbul/14.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Şentop, Seçim İşleri Başkanlığı 1. Bölge İstanbul Toplantısı'na katılacak. (İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1-  Mısır'da ordunun yönetime el koymasının ardından yaşanan gelişmeler ve hükümet kurma çalışmaları takip edilecek. (Kahire/İskenderiye) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor. (Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Irak Başbakanı Nuri el-Maliki, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile görüşecek. (Bağdat)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Beyazıt Meydanı'ndaki "32. Kitap ve Kültür Fuarı"nın açılışını yapacak. (İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası çeyrek final maçlarında  Kayseri'de Irak ile Güney Kore, İstanbul'da Gana ile Şili karşı karşıya gelecek. (Kayseri/18.00/İstanbul/21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2-  A Milli Erkek Voleybol Takımı, Belarus'ta gerçekleştirilen CEV Avrupa Ligi C Grubu 4. ayak üçüncü ve son maçında İsrail ile karşılaşacak. (Mogilev/19.30)

3-  652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Sarayiçi Er Meydanı'nda  sona erecek. (Edirne/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4-  25. Boğaziçi Kıtalararası Yarışları, İstanbul Boğazı'nda Kanlıca ile Kuruçeşme arasındaki parkurda yapılacak. (İstanbul/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5-  Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu'nda başkanlık seçimi Ceylan InterContinental Otel'de yapılacak. (İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6-  Wimbledon Tenis Turnuvası, Sırp Novak Djokovic ile Büyük Britanyalı Andy Murray arasında oynananacak tek erkekler finali ile sona erecek. (Londra/16.00)

7-  Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 9. yarışı Almanya Grand Prix'si, Nürburgring pistinde yapılacak. (Nürburg/15.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Bağcılar İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title