Haberler

Gündem / 23 Mart 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak üzere Hollanda'ya gidecek.

- Gül hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda basına açıklama yapacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kocaeli ve İstanbul mitingine katılacak.

(Kocaeli/14.00/İstanbul/16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Boğazlıyan, Kayseri, Niğde ve Aksaray mitinglerine katılacak. Kılıçdaroğlu, Sarıyer ve Kağıthane'de seçim çalışması yapacak.

(Yozgat/11.30/Kayseri/13.00/Niğde/15.00/Aksaray/17.00/İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kütahya'da esnaf ziyareti yapacak, seçim bürosunda halka hitap edecek.

- Arınç, daha sonra geçeceği Balıkesir'de seçim çalışmasına katılacak.

(Kütahya/12.00/13.00/Balıkesir/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamamlılar Dayanışma Yemeği'ne katılacak, Yenimahalle ile Pursaklar Seçim Bürosu'nu ziyaret edecek.

(Ankara/12.00/14.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu Kaş, Kalkan, Yeşilköy, Ova ve Kınık beldesi ile mahalle ve köyleri gezecek, AK Parti Kaş İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katılacak.

(Antalya/14.00-20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Partili sandık görevlileri, müşahitler, bina ve kat sorumluları, mahalle temsilcileri ve ilçe teşkilatının ardından Ferizlili kadınlar ile toplantıya katılacak.

(Sakarya 18.00/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Yeşilova ve Kemer ilçelerini ziyaret ettikten sonra Ticaret ve Sanayi Odası iş adamlarıyla yemeğe katılacak.

- Zeybekçi, Isparta'da AK Parti teşkilatı ve iş adamları ile ayrı ayrı toplantı yapacak. Akşam iş adamları ile yemeğe katılacak Zeybekci, STK ziyaretinde bulunacak.

(Burdur/10.30-14.00/Isparta15.30/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti'nin Karaköprü ve Halfeti mitinglerine katılacak.

(Şanlıurfa/14.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, bazı beldelerde seçim çalışması gerçekleştirecek.

(Diyarbakır/10.00-15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı ilçe ve beldelerdeki seçim çalışmalarında halka hitap edecek.

(Afyonkarahisar/10.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Keşan, İpsala ve Meriç ilçelerinde düzenlenen etkinliklere katılacak.

(Edirne/08.30/10.30/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenecek mitingde halka seslenecek.

(Aksaray/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kazlıçeşme'de düzenlenecek nevruz kutlamalarına katılacak.

(İstanbul/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik, valilik ve belediye başkanlığını ziyaret edecek, salon toplantısı düzenleyecek.

(Muş/11.00/14.30/11.30) (Fotoğraflı)

13- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, partisinin Zeytinburnu ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen programda sandık müşahitleriyle kahvaltıda bir araya gelecek.

(İstanbul/10.30) (Fotoğraflı)

14- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, partililerle yemekte bir araya gelecek, Ereğli ilçesindeki seçim bürolarını gezecek, partililerle toplantı yapacak.

(Zonguldak/16.00-19.00) (Fotoğraflı)

15- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziemir'de esnaf ziyaretinde bulunacak ve ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya gelecek. Soylu, ilçe teşkilatının düzenlediği açık hava toplantısına katılacak ve ardından İzmir il teşkilatının düzenleyeceği Sandık Kurulu Görevlileri Toplantısı'nın açılışını yapacak. Soylu, Tire'de açık hava toplantısında bulunacak.

- Soylu, Didim ilçesinde halka hitap edecek.

(İzmir/10.30-20.00/Aydın/18.30) (Fotoğraflı)

16- CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, partisinin seçim çalışmalarına katılacak.

(Şanlıurfa/11.00) (Fotoğraflı)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ukrayna ve referandumla Rusya'ya bağlanan Kırım Özerk Cumhuriyeti'ndeki gelişmeler izleniyor.

(Kiev/Akmescit) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Mısır'da İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

- Darbeyle görevinden alınan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 14 kişinin İttihadiye olayları nedeniyle yargılandıkları davanın duruşması görülecek.

- Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Genel Sekreteri Muhammed el-Biltaci ve Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek İçin Ulusal İttifak liderlerinden Safvet Hicazi'nin Rabiatu'l Adeviye direnişi sırasında bir polis memuruna işkence yaptıkları iddiasına ilişkin açılan davanın 4'üncü duruşması görülecek.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- ÖSYM tarafından yapılan ve 2 milyonu aşkın adayın gireceği Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), Türkiye genelinde sınav merkezlerinde ve Lefkoşa'da gerçekleştirilecek.

(10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Voleybolda DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonu, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda üçüncülük ve final

maçlarıyla sona erecek.

- Polonya ekibi Jastrzebski Wegiel ile Rus Zenit Kazan üçüncülük maçında karşılaşırken Halkbank, Rus Belogorie Belgorod ile kupa mücadelesi verecek.

(Ankara/14.00/17.00) (Fotoğraflı)

2- Spor Toto Süper Lig'de 26. haftaya Gençlerbirliği-Elazığspor, Kayseri Erciyesspor-Sivasspor, Beşiktaş-Akhisar Belediyespor maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/13.30/Kayseri/16.00/İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

- PTT 1. Lig'de 31. haftaya 5 maçla devam edilecek. (Fotoğraflı)

3- Beko Basketbol Ligi'nde 23. haftaya Banvit-Pınar Karşıyaka, Torku Konya Selçuk Üniversitesi-Fenerbahçe Ülker, Aliağa Petkim-Aykon TED Ankara Kolejliler maçlarıyla devam edilecek.

(Balıkesir/13.30/Konya/16.00/İzmir/17.00) (Fotoğraflı)

4- Voleybolda Teledünya Bayanlar Süper Kupa çeyrek final rövanş maçlarında Galatasaray Daikin-Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt, VakıfBank-Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/16.00/19.00) (Fotoğraflı)

5- Ankara Fenerbahçeliler Derneğinin "Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet" sloganıyla Anıtkabir'e düzenleyeceği "Atamıza Saygı" ziyaretine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli yöneticiler ve taraftarlar katılacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- MotoGP'de 2014 sezonu Katar Grand Prix'i ile başlayacak.

(Doha/21.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title