Haberler

Zonguldak - Minik Vali, Oyununu Vali'ye Vermedi

Minik Vali, oyununu Vali'ye vermediZONGULDAK'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bahçelievler İlkokulu öğrencileri, Vali Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

Minik Vali, oyununu Vali'ye vermedi

ZONGULDAK'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bahçelievler İlkokulu öğrencileri, Vali Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti. Vali koltuğuna oturan 7 yaşındaki Tuğsem Turgut, Vali Ali Kaban'a zeka ve strateji oyunu 'mangala' oyununu vermek istemedi. Minik Vali'nin, "Daha yeni aldım" diyerek oyununa sarılması herkesi güldürdü.

Bahçelievler İlkokulu öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Vali Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti. Vali Kaban'ın koltuğuna 1'inci sınıf öğrencisi Tuğsem Turgut oturdu. Tuğsem, tüm çocukların bayramını kutladı ve tüm dünya için barış diledi. Tuğsem, ardından Vali Kaban'dan kendisine ve arkadaşlarına limonata ısmarlamasını istedi. Bir süre sonra gelen limonatalar, Tuğsem ve arkadaşlarına dağıtıldı. Limonatasını içen Tuğsem, geçen yıl Vali koltuğuna oturan öğrencinin dondurma istediğini hatırlattı. Vali Kaban'ın, "Sen de limonata aldın" demesi üzerine Tuğsem, "Keşke o alsaydı ben dondurma alsaydım" diye karşılık verince, çocuk Vali ve arkadaşlarına dondurma da ikram edildi.

Tuğsem, Vali Kaban ile yanında getirdiği geçen yıl öğrencilere dağıtılan zeka ve strateji oyunu 'mangala' oynamak istedi. Vali Kaban, oyunu bilmediğini, öğrendikten sonra okuluna gelerek oynama sözü verdi. Okul Müdürü Ali Özdoğan'ın, "İstersen hediye et Valimize. Ben sana yenisini alırım" dediği Tuğsem'in, "Daha yeni aldım" diyerek oyunu vermek istememesi Vali Kaban'ı ve odadakileri güldürdü. Vali Kaban, öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Ali Kaban 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title