Haberler

Zihinsel engelli kızını öldürüp intihar eden babanın vasiyeti ortaya çıktı: Ben ölürsem kızıma kim bakacak?

Güncelleme:

Trabzon'da zihinsel engelli kızını vurup intihar eden babanın arkasında bıraktığı 2 sayfalık vasiyet ortaya çıktı. Vasiyetinde birikimi olan bir miktar para, ev, arsa ve arabasının çocukları arasında kime kalacağını yazan baba, "Ben ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır. Birbirinize sahip çıkın; Sizleri çok seviyorum. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

Trabzon'da zihinsel engelli kızı 52 yaşındaki Gülgün Aytekin'i tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar eden 80 yaşındaki Yaşar Aytekin'in, iki sayfaya vasiyetini yazıp, varisleri arasında miras paylaşımı yaptığı, "Ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır. Hakkınızı helal edin" yazdığı ortaya çıktı.

ENGELLİ KIZINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Olay, dün Toklu Mahallesi Kuran Kursu Caddesi'nde meydana geldi. Gül Sitesi'nin 6'ncı katında oturan Yaşar Aytekin'e ulaşamayan yakınları, çilingirle eve girdi. Evde Yaşar Aytekin ve zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i kanlar içinde bulan aile fertlerinin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Zihinsel Engelli Kızını Vuran Baba Vasiyet Bıraktı

Yapılan incelemede Yaşar Aytekin'in tabancayla kızını başından vurarak öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdiği tespit edildi. Savcılık incelemesi sonrası baba ve kızının cansız bedenleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Tamamlanan otopsi işlemlerin ardından baba ve kızın cenazesi, Gümüşhane'nin Zigana köyü Maruflu Mahallesi'nde toprağa verildi.

Zihinsel Engelli Kızını Vuran Baba Vasiyet Bıraktı

BABANIN VASİYETİ ORYAYA ÇIKTI: BEN ÖLÜRSEM KIZIMA KİM BAKACAK?

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, yurt dışından emekli olan 5 çocuk babası Yaşar Aytekin'in olaydan önce evde 2 sayfaya yazdığı vasiyet ortaya çıktı.

Çocukları arasında birikimi olan bir miktar para, ev, arsa ve arabasının kime kalacağını vasiyet eden Aytekin'in imzası da yer alan yazıda "Ben ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır. Birbirinize sahip çıkın; Sizleri çok seviyorum. Hakkınızı helal edin." yazdığı öğrenildi.

Zihinsel Engelli Kızını Vuran Baba Vasiyet Bıraktı

Zihinsel Engelli Kızını Vuran Baba Vasiyet Bıraktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Baba Olaylar Adli Tıp Cinayet Soruşturma 3.Sayfa Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500

Yorumlar (25)

Feyzullah Burak:

bir babanın bakmazlar, ortada kalır endişesi ile engelli kızını öldürüp intihar etmesine mi? giderken işlediği iki cinayetin hesabını allaha nasıl vereceğini değil de evin arsanın kime kalacağını düşünmesine mi ağlarsın? kınamaktan Allah'a sığınırım

589
55
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Zihinsel engelli kardeşlerine bakmayacak olan evlatlar mı bıraktın mirası

372
21
yanıtYanıtla
mahmut:

Belki de bakacaklar dı? adam endişe etmiş.

yanıt6
yanıt0
Medem:

Yukarıda birisi rahmetten Allah'ın güzel muamelesinden bahsetmiş bu yoruma Güler misin ağlar mısın, nereden baksan anormallik var, intihar ve çocuğunu öldürüp cinayet dinimizce büyük günah yasak, o özürlü çocuğuna bakamayacak kadar dinden imandan merhamet vicdandan vs yoksun çocuklara hiç miras bırakılır mı.

yanıt137
yanıt18
Melek Beşlioğlu:

Allah rahmet eylesin.. Rabbim güzel muamele eylesin.

293
26
yanıtYanıtla
halil özyuvalı:

Çocuğu kendi kendine bakamayacak hasta, zihinsel engelli, down yada otizmli bireylerin ana babasının aklında malesef bu yanlış ama mecburi fikir yer etmiş durumda. devletin bu insanlara özel ve ücretsiz bakım evleri kurması gerekiyor.

243
2
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bir şeyler yazmak istiyorum boğazım düğümleniyor.. akıl yoluyla bir şeyler yazmayı istiyorum akıl tutulması yaşıyorum ve yazamıyorum. Tek çareyi Allah'tan diliyorum..ey büyük Allah'ım kulunun neler çektiğini ve haleti ruhiyesini en iyi bilen sensin..merhametine sığınıyorum...

207
2
yanıtYanıtla
Kara Öztürk:

Amin

yanıt57
yanıt2
Haci Taştan:

Aci olan kizina kardeslerinin bakacagina guvenememesi yazzik. Allah rahmet eylesin

191
5
yanıtYanıtla
Medem:

Allah bir insanın aklını almasın çok korkunç kötü bir durum o özürlü çocuğuna bakamayacak kadar insanlıktan yoksun evlada miras bırakana kadar bir hayır kurumuna bıraksaydı o çocuğuna gül gibi bakarlardı

yanıt71
yanıt21
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title